29 / 03 / 2024

Handan Toprak Benli: Kesinlikle evlerinizi kimseye satmayın!

Handan Toprak Benli: Kesinlikle evlerinizi kimseye satmayın!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Tahtakale mahallesi halkını Kentsel Dönüşüm konusunda bilgilendirdi. Başkan Toprak, " Her zaman yanınızdayım. Kesinlikle evlerinizi kimseye satmayın " dedi...



Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Tahtakale mahallesi halkını Kentsel Dönüşüm konusunda bilgilendirdi. Tahtakale Çınar Düğün salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Toprak, "Her zaman yanınızdayım. Kesinlikle evlerinizi kimseye satmayın" dedi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kamulaştırma kararları ve 'Kentsel Dönüşüm ile ilgili bekftntileri CHP İstanbul Milletvekili Prof. Haluk Eyidoğan ile birlikte halka anlatan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, CHP İlçe Başkanı, Meclis üyeleri ve Belediye birim müdürlerinin de katıldığı bilgilendirme toplantısında vatandaşa, "Bakanlık mahalleye kamulaştırma kararı almış. Vatandaşın haberi yok. 


Birlik olursanız, dernekleşir ve örgütleşirseniz, hakkınızı alacaksınız" dedi. Kentsel dönüşüm konusunda halka bilgiler veren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, 'Avcılar halkının refah ve mutluluğu için başlatacağımız hizmet yarışında, Tahtakale Mahallesi sakinleri de payına düşen hizmeti en iyi bir şekilde alacağından hiç kimse kuşku duymasın. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kamulaştırma kararları karşısında her zaman halkın yanında olacaklarını belirten Başkan Toprak, "Birikimlerinizi satıp yaptığınız bu evlerinizi kesinlikle kimseye satmayın. 


Sizin üzerinizden rant olacaksa o rantı sizin almanız için hep destekçiniz olacağım" diye konuştu. Kamulaştırma kararının bir hükümet kararı olduğunu söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Prof. Haluk Eyidoğan ise, "Yerel yönetimleri bypass ettiler, İnsanların kandırılmadığı her türlü yerinde dönüşüme evet. Kimselere de itibar etmeyin, kimse evlerinizi elinizden zorla alamaz" dedi. 


Haber Manşet Gazetesi 


Geri Dön