16 / 04 / 2024

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.



Avcılar Belediye Meclisi'nin toplantısında 4 kat sınırını kaldıran imarla ilgili önemli bir karar alınmıştı. 7 mahalleyi  (Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi) kapsayan karar Avcılar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nde kabul edildi. 


Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, kararı kabul eden Avcılar ve İBB Meclisi'ne teşekkürlerini iletti. Başkan Benli, "Darısı Yeşilkent, Firuzköy ve Tahtakı Mahallemize" dedi.


Avcılar Belediye Meclis Üyesi Zafer Polat ise Avcılar'daki yeni imar planının hayırlı olmasını diledi. Polat, "Avcılarımıza evlerini yenileme hakkı veren imar planlarımız hayırlı olsun.. Yedi mahallemize müktesep hakları hayırlı olsun. Bu kararı alan herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 


Bölge'de Değişim Gazetesi


Geri Dön