19 / 04 / 2024

Hangar Şişli mağazasında kilo ile ayakkabı satıyor!

Hangar Şişli mağazasında kilo ile ayakkabı satıyor!

Ayakkabı üreticisi Hangar, bugün başlattığı kampanyasında, 5 ton ayakkabıyı, kilosu 5 liradan satışa çıkardı



Kilo ile satış kampanyasında bin kişilik istihdamın korunması hedefleniyor. Ayakkabı üreticisi Hangar Ayakkabı, Şişli mağazasında kilo ile ayakkabı satışına başladı. Kilosu 5 liradan satılacak olan ayakkabının tanesi 2 - 2.5 liraya gelirken, kiloya yaklaşık 2 - 2.5 çift ayakkabı düşüyor. Bu kapsamda mağazanın bir bölümünün kilo ile satılacak ayakkabılara ayrıldığını söyleyen Hangar Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Selçuk, 5 ton ayakkabının satışa çıkarılacağını açıklayarak, 'Bu sayede hem makinelerin çalışması sürdürülecek hem de işçi çıkartmanın önüne geçilecek' dedi.

STOK YOK, 15 ŞUBATA KADAR
Ayrıca kampanyanın başlayacağı cumartesi gününden itibaren Türkiye'deki tüm Hangar Mağazaları'nda yeni sezon çizme, bot ve spor ayakkabıların 10 TL'den satışa sunulacağını açıklayan Selçuk, satışa sunulan ürünlerin stoklarla sınırlı olmadığını, 15 Şubat 2010 tarihine kadar bu fiyatların geçerli olacağını açıkladı.

UCUZLUKTA ÇİN'İ YENDİK
Bu yıl Çin'i ucuz ayakkabı satışında yendiklerini dile getiren Selçuk, 'Çin'i ucuz ayakkabıda yendik. Onların ucuz ve kalitesiz ayakkabılarına karşı biz de ucuz ayakkabı ürettik ve sattık. Ama bizimki insan sağlığını tehdit eden kimyasal ürünleri içermeyen kaliteli yerli ürünlerden oluşuyor'  ifadelerini kullandı.

HERKESİN BİR SEPET DOLDURMA HAKKI VAR
HANGAR'IN yıllık 15 milyon çift ayakkabı üretimi gerçekleştirdiğini söyleyen Selçuk, kampanyanın dönemsel olarak büyük mağazalarda gerçekleştirileceğini söyledi. Selçuk, şunları söyledi: 'Mağazamızda kiloyla satılan ayakkabı reyonunda herkese bir sepet doldurma hakkı vereceğiz. Sepette kaç çift var? Diyelim ki 10 - 15 çift. Bu bir sepet ayakkabı da yaklaşık 5 kilo civarı olacak. Kilosu 5 liradan, 5 kilo için 25 lira ödenmiş olacak. Hassas terazide gramı gramına ödeme yapılacak.' Kiloyla ayakkabı satışının şimdilik 6 büyük mağazada gerçekleştirileceğini anlatan Alpaslan Selçuk, ilki Şişli mağazasında gerçekleşecek olan kiloyla ayakkabı satışının daha sonra Bakırköy, Avcılar, Kartal, Eskişehir ve Adapazarı'nda son bulacağını belirtti.
Akşam

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Hangar kilo ile ayakkabı satacak 

Hangar Ayakkabı, Şişli mağazasında kilo ile ayakkabı satışına başlayacak. Kilosu 5 liradan satılacak olan ayakkabının tanesi 2-2.5 liraya gelirken, kiloya 2-2.5 çift ayakkabı düşecek.

Hangar Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Selçuk, kilo ile satılacak miktarın 5 ton olacağını belirtti. Selçuk "Kiloyla satılan ayakkabı reyonunda herkese bir sepet doldurma hakkı vereceğiz" dedi. Selçuk, kiloyla ayakkabı satışının daha sonra Bakırköy, Avcılar, Kartal, Eskişehir ve Adapazarı'nda son bulacağını belirtti.
Star


Geri Dön