26 / 04 / 2024

Hangi burç evini nasıl dekore eder

Hangi burç evini nasıl dekore eder

Burçlar, insanın kişiliğini etkiledikleri gibi yaşadıkları evin dekorasyonuna da yön verirler



Dinamik ve genç Koçlar
Koç Burcu'nun canlı, enerjik istek ve hevesleri vardır. Kendi ruh haline uygun ev dekorasyonu için öncelikle dinamik renk ve öğeleri seçmesi gerekir. Salonlarında olmazsa olmazlar en son model televizyon ve müzik donanımlarıdır. Evinde hakim olması gereken renkler kırmızı, kehribar rengi ve turuncudur.

Lüks ve doğayla iç içe Boğa
Boğa burçlarının lükse ve konfora olan eğilimi evlerine de yansır. Klasik ahşap mobilyalar zevklerine uygundur. Zeytin yeşili ve gülkurusu renklerinin ağırlıklı olduğu oturma odalarında müziğe olan tutkularını ifade eden bir piyano da yerleştirirlerse evlerinden çıkmak istemeyebilirler.

İkizler moda peşinde
Moda ve trendler ikizlerin hayatında çok önemli bir yere sahiptir. Evleri her zaman bir moda dergisinde yer alabilecek kadar en yeni parçalarla doludur. Özellikle geometrik desenli halı, koltuk ve perdeler zevklerine uygundur. San ve yeşil renkler kendilerini güvende hissetmelerini sağlar.

Yengeç’le sıcacık yuva
Duygusal ve anaç Yengeçler için yuva her şeyden önce gelir. Vintage tarzı evinde birçok antika eşyaya rastlayabilirsiniz. Bu su grubu burcun en sevdiği renkler denizin bütün mavi tordandır. Misafir ağırlamayı çok seven yengeçlerin evinde olması gereken uzun ve görkemli bir yemek masasıdır. Loş ortamlarda huzur bulan bu burç evi için kalın perdeler tercih eder.

Aslan ihtişamı sever
Aslan'ın evi gösteriş ve ihtişamıyla diğer evlerden ayrılır, ipekler, satenler evde en göze çarpan unsurlardır. Kendine olan hayranlığı ile bilinen Aslan burcunun evinde büyük aynalar olmazsa olmaz. Zenginliğin ve şaşaanın simgesi olan altın ve altın rengi salonda göze çarpar.

Düzen Başak’ın ana unsuru
Mantığıyla hareket etmeyi çok seven Başaklar'ın en önemli özelliği titiz olmalarıdır. Onlar için her şeyin yerli yerinde ve düzenli olduğu bir evden daha güzeli kesinlikle olamaz. Bu düzeni sağlamak için her yöntemi denerler ve evlerinin her yanı dolap, sandık, rafla doludur. Temizliğe olan aşklarını mis gibi kokular yayan mumlarla ifade ederler. Beyaz, ve krem renkleri bu burcu sakinleştiren renklerdir.

Terazi için ev dengeli olmalı
Terazi için rahat nefes alacağı bir yaşam alanı sağlanmalıdır. Tavan ve duvarları, açık havadaymış gibi hissettirecek renklerinden seçilmeli. Onları en mutlu eden ise pastel renklerdir.

Akreplerin şehveti yaşam alanı
Akrep turuncu, kırmızı, bordo ve siyah renklerinin baskın olduğu bir dekorasyondan keyif alır. Tutkulu olduğu kadar gizemi ve kendini saklamayı seven bu burcun evinde kadife gibi şehvet uyandıran kalın kumaştan dikilmiş perdeler loş bir ortam yaratır. Yatak odaları ise egzotik ve seksi detaylarla doludur.

Gezgin Yay’ın konforlu evi
Özgürlüğüne düşkün olan seyyah Yayların evlerinin her köşesinde gezi yaptıkları yerlerden satın aldıkları birçok objeye rastlarsınız. Neredeyse evinin tüm odalarında gittiği, ülkelerin kültürel eşyaları, dini sembolleri hatta haritalarını görürseniz şaşırmayın. Yay burcunun uğurlu rengi mavi ve mor ağırlıklı perde, halı ve kumaş döşemeleri Yaylar'a huzur verir.

Yetişkin evi
Koyu kahverengi ve yeşil renklerin kullanıldığı dekorasyon Oğlak için en uygun seçimdir. Geniş bir koltuk, sağlam meşe bir masa ve iyi bir ışıklandırma... Bugüne kadar kazanmış olduğu ödülleri sergileyebileceği çok raflı büyük bir açık dolap salonda yerini almazsa olmaz.

Endüstriyel tasarım Kova’nın harcı
Bir evde modem ve elektronik eşyalardan geçilmiyorsa orası bir Kova Burcu evidir. Kovalar süslü püslü eşyaları sevmez. Daha çok bir hangar ya da fabrikayı anımsatan endüstriyel tasarım evler onlar için birebirdir. Metalik tonlamalardaki duvarlar onlara huzur verir.

Sürrealist evler Balık’tan çıkar
Sanatsal ve romantik Balıklar evlerinde de hayal güçlerini konuştururlar. Deniz yeşili ve açık mavi, bu su grubu burcun vazgeçilmez renkleridir. Dekorları birçok insana sürrealist gelebilir ama her şey kullanışlıdır.  Balık Burcu için yatağı çok değerlidir.

Vatan


Geri Dön