25 / 04 / 2024

Hanifi Şireci: Iconova Gaziantep'in yeni çekim merkezi olacak!

Hanifi Şireci: Iconova Gaziantep'in yeni çekim merkezi olacak!

Şireci Açarsan yabani ortaklığı ile hayata geçirilen Iconova konut projesinde daire satışlarına başlandı. Projenin basın lansmanında konuşan yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar. Iconovanın Gaziantep'in yeni çekim merkezi olacağını söyledi.




Şireci Açarsan yabani ortaklığı ile hayata geçirilen Iconova konut projesinde daire satışlarına başlandı. Hayaliniz hayalimiz sloganıyla konut piyasasına iddialı bir giriş yapan Iconova projesinin basın lansmanında konuşan yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar. Iconova'nın Gaziaııtep'in yeni çekim merkezi olacağını söyledi. 


Iconova konutlannm basın lansmanı yapıldı Gaziantep'te yapıldı.  Grand Otel'de yapıbn basın lansmanında Şireci Açarsan yatırım ortakları Hanifi " Şireci Iconova projesinin eşsiz mimari tasarımı ile sadece Gaziantep'in değil Türkiye'nin, hatta Avrupa'nın sembol konut projelerinden biri olduğunu söyledi.

 

Gaziantep Basın lansmanında konuşan Şirecı Açarsan Yönetim Kurulu Ovesi Hanifi Şirecı, Iconova'nın 'Gaziantep'in yeni silueti" olmaya aday bir proje olduğuna dikkat çekerek. "Iconova heı geçen gün gün büyüyen Türkiye'ye örnek olan Gaziantep'ın algısını bir basamak daha yükseltmeye aday bir proje. 


Mimari tasarımdan, uygulama aşamasına kadar tüm süreçlerde büyük bir titizlikle çalışıyoruz" dedi. Şirecı. "İnşaat aşamasındaki projemizin yüzde 25'inı tamamlamış durumdayız. Iconovada vaşam 2016 Eylül ayında başlamış olacak" şeklinde konuştu Iconova sakinlerinin Acar ise, "Herkesin yaşamım isteyeceği bir yaşam alanı oluşturmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız şehir Gaziantep'in her zaman en iyiye layık olduğuna inanarak Iconovaprojesini hayata geçirdik" dedi. 



Milliyet 


Geri Dön