29 / 03 / 2024

Hanımın Çiftliği'nin çekildiği çiftlik evinde yangın çıktı!

Hanımın Çiftliği'nin çekildiği çiftlik evinde yangın çıktı!

Hanımın Çiftliği'nin çekildiği çiftlik evi, gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verildi. Kimsenin oturmadığı ve boş durumdaki çiftlik evinde çıkan yangın kısa sürede genişledi ve evin özellikle ahşap kısımları tamamen yandı.




Adana'da, ’Hanımın Çiftliği’ ve ’Dila Hanım’ gibi popüler televizyon dizilerinin çekimlerinin yapıldığı çiftlik evi kundaklandı.

 

Merkez Yüreğir İlçesi’ne bağlı Karaahmetli Mahallesi’ndeki Derya Umar’a ait 2 katlı ve ahır gibi müştemilatları bulunan çiftlik evi, gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verildi. Kimsenin oturmadığı ve boş durumdaki çiftlik evinde çıkan yangın kısa sürede genişledi ve evin özellikle ahşap kısımları tamamen yandı. 

 


Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen  Adana  Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını söndürdü. Yangınla ilgili inceleme başlatan polis ve itfaiye ekipleri, çiftlik evinin kundaklandığını saptadı. 

 

Kimseyle bir husumetinin bulunmadığını söyleyen Derya Umar, "Bizim husumetimiz olan kimse yok ama bize düşmanlığı olan birileri demek ki varmış" dedi. Karaahmetli Mahallesi Muhtarı Fedai Şenyuva ise, "Yanış şekli kundaklandığını gösteriyor. Gece saatlerinde çiftliğin yandığını öğrenip itfaiye ve polisleri aradık. Çok güzel bir yerdi burası. Yazık oldu. Yangına karşı film çekimlerinde sigortalıymış ama şu an sigortası yokmuş" diye konuştu. 

Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



Vatan




Geri Dön