19 / 04 / 2024

Harmony Towers Evleri, Eylül 2013'te teslim edilecek!

Harmony Towers Evleri, Eylül 2013'te teslim edilecek!

Eroğlu Yapı Bursa'da 28 ve 23 katlı iki rezidans kulesinden oluşan Harmony Towers'ta ön satışlara başladı. Eylül 2013'te teslim edilecek projede sosyal tesisler herkese ücretsiz olacak...



Colin's ve Loft'un sahibi Eroğlu Grubu, Bursa'da inşa ettiği Harmony Towers projesinde ön satışa başladı. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Bauhouse'u yanında yer alan, 42 bin 633 metrekare alan üzerinde 160 milyon liralık yatırım değerine sahip proje 28 ve 23 katlı iki rezidans kulesinden oluşuyor. Projede ön satışlara özel metrekare satış fiyatı ise bin 950 TL oldu.

FİYATLARA HER ŞEY DAHİL
Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Aybars Kızılsencer, Harmony Towers'ı Eylül 2013'te teslim etmeyi hedeflediklerini kaydetti. Kızılsencer, dairelerin satış fiyatına KDV, tapu masrafları, altyapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedellerinin de dahil olduğunu da ifade etti. 1+1'den 4+1'e kadar birçok daire seçeneğinin olduğu projede farklı ödeme alternatifleri de sunuluyor. Eroğlu Yapı bu yılın tamamında toplam 2.5 milyar liralık yatırım yapmayı öngörüyor. Şirket 2012'de başlayacağı projelerle de yatırım miktarını 3.2 milyar liraya ulaştırmayı öngörüyor. Şirketin İstanbul'da Merter Platform, Florya Ekşinar Konakları, İstanbul Lounge projelerininde bulunduğu 10 projesi devam ediyor.

Sosyal tesisler ücretsiz olacak
Kızılsencer, projedeki sosyal tesislerden site sakinlerin ücretsiz faydalanabileceğini ifade ederek, "Projede açık yüzme havuzu ile çocuk havuzu bulunuyor. Ayrıca fitness salonu, çok amaçlı spor sahası (basketbol sahası/tenis kortu), Alışveriş Caddesi (AVC), 5 bin 500 metrekare büyüklüğünde özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanlarının da projede yer alması planlanıyor" dedi. Projede ayrıca 1+1 ve 2+1 dairelere 1 araçlık, 3+1 ve 4+1 daireleri 2 araçlık kapalı otopark imknı da sunulacak. Harmony Towers'ta ayrıca ana dekorasyonu tamamlanacak olan (mutfak, banyo, seramik, parke, boya), ankastre ocak, ankastre bulaşık makinası, ankastre fırın, davlumbaz ve tüm dairelerde portmanto daire satış fiyatlarının içinde yer alacak.
Sabah


Geri Dön