19 / 04 / 2024

Has Metal, Ankara'da inşaat projeleriyle öne çıkıyor!

Has Metal, Ankara'da inşaat projeleriyle öne çıkıyor!

Türkiye ve yurt dışında birçok konut, iş ve alışveriş merkezi projelerinin cephe sistemleri ve aksesuarlarını sağlayan Has Metal, inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.



Türkiye ve yurt dışında birçok konut, iş ve alışveriş merkezi projelerinin cephe sistemleri ve aksesuarlarını sağlayan Has Metal, inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor. Has Metal Pazarlama Koordinatörü Ümmühan Özkan, Ankara'nın vizyonunu değiştirecek projelerini anlattı. Ofis, otel ve iş yerini aynı projede buluşturan HM Commerce Center hakkında bilgi veren Özkan, şöyle konuştu: "Bloklar arasında "Alışveriş Caddesi' bulunuyor. Prestij ve lüks isteyenlerin buluşma noktası olan HM Commerce Center, fiyatlarıyla da tüketicinin ilgisini çekiyor. 70 ile 90 metrekare üzerinde yer alan ofisler ve 50-650 metrekare arasında değişen dükkanlar, iş yeri sahibinin isteğine göre ölçektendiriliyor. Merkezde, uluslararası standartlarda 4 yıldızlı otel de bulunuyor." 


FARKLI SEÇENEKLER SUNUYOR 


Ortağı oldukları son projelerden Renapark'ta satışlara başladıklarını belirten Ümmühan Özkan, "Ev sahibi adaylarını sağlıklı bir hayata davet ediyoruz. Hem merkeze yakın olup hem de şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak olmanın avantajlarını sunan Renapark'ta farklı konut tipleri bulunuyor" dedi. Rezidans yaşamını sevenler için Ankara'nın en büyük rezidans projesi olan 'West Gate Residence'ı hazırladıklarını anlatan Özkan, şöyle konuştu: "1+1 dairelerinin 2 bin TL'den kiracı talebi oluşturmasını bekliyoruz. 185 milyon TL'lik yatırımla Ankara- Eskişehir karayolu üzerinde inşa edilen proje 5 etaplı olarak yükseliyor. 




Posta  Ankara  Ek


Geri Dön