20 / 04 / 2024

Hasan Akgün İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi!

Hasan Akgün İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TÜYAP Büyükçekmece Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi, İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 12 Ocak Salı günü kapılarını açtı.




Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TÜYAP Büyükçekmece Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi. Bu yıl 12'incisi düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 12 Ocak Salı günü kapılarını açtı.


Yerli ve yabancı mobilya markalarının yer aldığı fuarda birbirinden farklı tasarımlara tanıklık eden Başkan Dr. Hasan Akgün, önümüzdeki aylarda yapımı tamamlanacak olan yeni belediye binası için de ofis mobilyalarını inceledi.


Modern ve muhteşem tasarımlar


Başkan Akgün,  TÜYAP Büyükçekmece Fuar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 12. İstanbul Mobilya Fuarı'nda çok farklı ve modern tasarımlarla karşılaştığını belirterek; "Kültür, sanat,  turizm ve fuar kenti olan Büyükçekmece'mizde bir kez daha muhteşem bir fuara tanıklık ettik. Mobilya fuarına herkesin gelmenizi tavsiye ediyorum. Hem sektörel gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip etmek isteyenler için hem de ev ve ofisi için mobilya almayı düşünenler mutlaka bu fuarı gezsinler" dedi.



Büyükçekmece Belediyesi



Geri Dön