16 / 04 / 2024

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü!

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü!

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü MHP Sincan Belediye başkan adayı esli Hasan Altın, "Sincan nüfusuna oranladığımız zaman mevcut hastaneler çok yetersiz geliyor. Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür." dedi.



MHP Sincan Belediye başkan adayı esli Hasan Altın, üniversite projesi ile birlikte bir de tıp fakültesinin Sincan'a kazandırılmasını arzuladığım söyledi. MHP adayı Altın, Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Demeği (SİSÎAD)'ı ziyaret etti. 

Demek üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan MHP adayı Alfan, "Sincan'da en büyük sorunlardan birisi yapılaşma ve imar sorunu. 

Sincanlılar da biliyor ki merkezde her yer doldu ve artık nefes alacak düzenli yapılaşma alanlan kalmadı. Bu anlamda Sincan'a nefes aldıracak yatırımların yapılması ve yerıi imar revizyonlan ile özellikle Saraycık Çimşit bölgesinde bu sorunun çözüme kavuşturulması gerektiğine inanıyorum. Yenikent'te yapılaşması başlamamış adaların revize imar planlanyla daha modem site tarzı yapılaşmaya açılması gerekiyor." diye konuştu.


Zaman


Geri Dön