20 / 04 / 2024

Hasan Rahvalı: 2015 yılında 1453'ün satışlarını tamamlamayı hedefliyoruz!

Hasan Rahvalı: 2015 yılında 1453'ün satışlarını tamamlamayı hedefliyoruz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Maslak 1453 İstanbul projesinde, satışlara bir yenisini daha ekledi. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, "Şu anda bunu realize ediyoruz, satış işlemlerini de bitirmek üzereyiz" dedi.



236 konutun yer aldığı bir bloku tamamen sattıklarını vurgulayan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, "Şu anda bunu realize ediyoruz, satış işlemlerini de bitirmek üzereyiz" dedi. 2015 yılında 1453'ün satışlarını tamamlamayı hedeflediklerini belirten Rahvalı, yılın son çeyreğinde ise 1453'ün caddesinde yer alan dükkanları kiralamaya başlayacaklarını dile getirdi. 


Yüzde 40'ı satıldı!

Ofis pazarının en gözde ilçelerinden Ataşehir'de yeni bir projeye imza atan Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde konumlanan ve 345 bağımsız bölümden oluşan Ağaoğlu My Newwork' projesinde 350 milyon dolar hasılat bekleniyor. Projede ilansız, reklamsız yüzde 40 satışa geldiklerine dikkat çeken Rahvalı, şöyle devam etti: "My Newwork'te satışlar yüzde 40'ta. Bu satış hızını Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde olduğu için gördüğü büyük ilgiye bağlıyoruz. Finans Merkezi bölgeyi çok hareketlendirdi. 345 bağımsız bölümden oluşan Ağaoğlu My Newwork'te ofislerin yanısıra restoran, kafe.ve mağazalar da bulunuyor. Projede yer alması planlanan tiyatro ve sanat galerisinin de önemli organizasyon ve etkinliklere ev sahipliği yapması bekleniyor." Rahvalı, diğer projelerinin izlediği seyirle ilgili olarak ise, "My Towerland'de 40 daire kaldı. My World Europe'ta hiç daire kalmadı. My Home Maslak'ta son 45 daire. 2015'te proje satışlarının tamamlayarak, yine projelerimize odaklanacağız" dedi. 


BU YIL % 12 FİYAT ARTIŞI BEKLENİYOR' 

2014 yılının yurt içi ve yurt dışı ayaklan olmak üzere dengede gittiğini söyleyen Hasan Rahvalı, ilk 6 ay içindeki durgunluğu yabancı satışlarla kapattıklarını dile getirdi. Rahvalı, 2015 yılıyla ilgili olarak, şunları söyledi: "Sektörle ilgili olarak 2015'te fiyatlar bazında maliyet baskısıyla yüzde 12-13'lerde fiyat artışı görebiliriz. Banka kredilerinin aynı gideceğini düşünüyoruz. 

Satışların da Türkiye genelinde 750 binlerde, ikinci el dahil edilince 1 milyonu bulacağına inanıyoruz. Sektör açısından özellikle kentsel dönüşüm bu yıl çok konuşulur," 


Milliyet Ek


Geri Dön