25 / 04 / 2024

Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşüm aileleri ile biraraya geldi!

Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşüm aileleri ile biraraya geldi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile birlikte katıldığı ‘Dönüşüm Devam Ediyor’ başlıklı programda ‘kentsel dönüşüm aileleri’ ile biraraya geldi.




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen program Cevahir Hotel Asia’da düzenlendi. Farklı şehirlerde yaşayan ve kentsel dönüşümden ailelerin katılımıyla düzenlenen “Dönüşüm Devam Ediyor” programına Bakan İdris Güllüce ile birlikte katılan Başkan Usta, vatandaşlarla sohbet etti.


Programda bir konuşma yapan Bakan Güllüce, kayıpları telafi etmek için belediye başkanlarının, bakanlıkların, hükümetin koşması gerektiğini belirterek, “Deprem gelmeden riskli bina, riskli alan problemi olabildiği kadar aza insin ve Türkiye bu kayıplarını koştuğumuz için, daha hızlı hareket ettiğimiz için karşılayabilsin” dedi.



Bakan Güllüce, yaptığı konuşmada, “Daha uzun bir zaman alacağını sanıyordum. Genç, yeni bir uygulama, kaynak problemi var, başka problemleri var gibi sorular vardı kafamın içinde. Türkiye çok büyük hızla kentsel dönüşüme gidiyor” diye konuştu.


Güllüce, hangi partiden olursa olsun bütün belediye başkanlarına kentsel dönüşümde birlikte çalışma çağrısı yaptı ve Türkiye’nin deprem kuşağında yer aldığını hatırlattı.



Gaziosmanpaşa Belediyesi


Geri Dön