18 / 04 / 2024

Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşümü anlattı!

Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Antalya’da düzenlenen 2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’nda Kentsel Dönüşümü anlatan “Belediyelerde Kentsel Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin Örnek Çalışmalar” başlıklı bir konuşma yaptı.



Bu yıl ikincisi düzenlenen sempozyum, 11-12 Eylül Perşembe-Cuma 2014 tarihleri arasında Antalya Harrington Park Resort Otel’de gerçekleştirildi. Başkan Hasan Tahsin Usta, sempozyumda bugün gerçekleştirilen “Türkiye’de Kentsel Dönüşüm Süreci” başlıklı oturumda “Belediyelerde Kentsel Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin Örnek Çalışmalar” başlıklı bir konuşma yaptı.  

 

Sempozyuma, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra ülkemizin değişik bölgelerinden belediye başkanları ile konuyla ilgili üst düzey bürokratlar katıldı. Kentsel Dönüşümle ilgili bilinmesi gereken konular ve hukuki süreçler ile ülkemizdeki örnek uygulamaların ele alındığı sempozyumda Türkiye, Almanya ve İsviçre'den birçok akademisyen konuşmacı olarak yer aldı.


Gaziosmanpaşa Belediyesi


Geri Dön