19 / 04 / 2024

Hatay Akbez'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Akbez'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor.




Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.



HBB HASSALI VATANDAŞLARIN ULAŞIMINI KOLAYLAŞTIRIYOR



Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet götürerek yolların ulaşım açısından rahatlaması için düzenleme yapan HBB ekipleri, Hassa ilçesine bağlı Akbez Mahallesi’nde asfalt öncesi stabilize çalışmalarına başladı. Stabilize çalışmasının ardından mahallede yeni yol açma çalışmalarını da başlatan ekipler, çalışmalarının tamamlanması ile mahalle sakinlerinin daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabileceklerini vurguladı.



HASSALILAR BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ



Hassalılar, olumsuz hava koşullarında mahalle sakinlerinin arazilerine geçişlerinde daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları adına gerçekleştiren çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine ve onların aracılığıyla Başkan Savaş’a teşekkür ettiler.




Hatay Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön