26 / 04 / 2024

Hatay Antakya'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Antakya'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde başlattığı kaldırım çalışmaları ve bordür taşı döşeme çalışmaları kapsamında Antakya ilçesine bağlı Ürgen Paşa Mahallesi’nde estetik kaygı gözeten çalışmalar gerçekleştiriyor.




HBB ekipleri, vatandaşlara güvenli, sağlam ve kaliteli yaşam alanları sunma gayesiyle ortaya koyduğu hizmetler çerçevesinde özellikle trafik yükü çeken bir nokta olması nedeniyle Ürgen Paşa’da kaldırım yenileme ve bordür taşı döşeme çalışmalarını can ve mal güvenliği temelinde hayata geçiriyor.


GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIN RAHAT HAREKET EDEBİLMELERİ İÇİN KABARTMALI TAŞLAR KULLANILIYOR


Yapılan çalışmalarda özellikle görme engelli vatandaşlar için pozitif ayrımcılık ilkesiyle hareket eden  HBB ekipleri, çalışmalarının tamamlanmasıyla yayaların güvenli bir ulaşım sağlayabileceklerini kaydetti.


MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ


Mahalle sakinleri, yayaların trafik sirkülasyonu içerisinde güvenle yer alabilecekleri kaldırım yenileme ve bordür taşı döşeme çalışmalarının gerçekleştirilmesine vesile olan ve ürettiği her hizmette hemşehrilerinin menfaatini düşünerek hareket eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.



Hatay Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön