25 / 04 / 2024

Hatay Defne'deki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor!

Hatay Defne'deki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor!

Defne ilçesine bağlı 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, hafta başında okul inşaatlarını yerinde inceledi.



Kemal Gülistan, 15 Şubat Pazartesi günü, Defne'de “2015 Yatırım Programı” kapsamında yapımına başlanan okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan; Subaşı mıntıkasındaki 32 derslikli Meslek Teknik Eğitim Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi), Çekmece Mahallesi'ndeki 24 derslik Anadolu Lisesi ve Dursunlu Mahallesi'nde bulunan 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Müdür Gülistan, incelemeler sırasında yetkilerden inşaatların genel seyri ve bitiş tarihleri ile ilgili bilgi de aldı. İlçe Müdürü Gülistan, derslik sorununun çözülmesi için 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılacak olan 32 derslik, 3 atölye ve 1 kapalı spor salonunun yer aldığı Defne Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin yanında, 2015 Yatırım Programı kapsamında yapılacak üç dev proje ile ortaöğretim derslik sorununun çözüleceğini söyledi. 


Antakya Gazetesi


Geri Dön