28 / 03 / 2024

Hatay Dursunlu'da yeni yollar açılıyor!

Hatay Dursunlu'da yeni yollar açılıyor!

Hatay Dursunlu Mahallesi'ndeki Barış Caddesi üzerinde bulunan türbe ziyaret yolunda güvenli ulaşımı sağlamak için yapımına başladığı yeni yolda istinat duvarıyla toprak kaymalarının ve çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.



Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler imar planına uygun olarak ifrazı yapılmış arazilerde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Kent genelinde yolların modernizasyonu ve düzeni konusunda hassasiyet gösteren ekipler, Defne İlçesinin Dursunlu Mahallesi'ndeki Barış Caddesi üzerinde bulunan türbe ziyaret yolunda güvenli ulaşımı sağlamak için yapımına başladığı yeni yolda istinat duvarıyla toprak kaymalarının ve çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.


Antakya Zafer Gazetesi


Haber Antakya Şaşmaz'da şu şekilde yer aldı


Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler imar planına uygun olarak ifrazı yapılmış arazilerde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. 


HBB, Halk İçin Çalışıyor 

Kent genelinde yolların modernizasyonu ve düzeni konusunda hassasiyet gösteren HBB ekipleri,Defne İlçesinin Dursunlu Mahallesindeki Barış Caddesi üzerinde bulunan türbe ziyaret yolunda güvenli ulaşımı sağlamak için yapımına başladığı yeni yolda istinat duvarıyla toprak kaymalarının ve çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor. Hoşgörü temelinde,farklılıkların sevgi ve kardeşçe birbirine kenetlendiği Hatay'daki inanç çeşitliliğine bağlı olarak her inanca saygı çerçevesinde yaklaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'ın öncülüğünde hizmet veren ekipler,yapılan yeni yol ile Dursunlu Mahallesindeki türbe ziyaretine vatandaşların daha rahat ulaşım yapmalarının sağlanacağını bildirdi.


Vatandaşlardan Başkan Savaş'a Teşekkür 

Vatandaşlar, yaşanan sıkıntılar ve ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler yaparak hemşehrilerinin sorunlarına çözüm üreten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HBB ekiplerine teşekkür ettiler.


Antakya Şaşmaz


Geri Dön