19 / 04 / 2024

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi trafiği rahatlatacak!

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi trafiği rahatlatacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi'nin şantiye alanında incelemeler yaptı. Savaş ''Trafik sorununu minimize edecek dev proje, kısa süre içerisinde tamamlanarak Hatay halkının hizmetine sunulacak'' dedi.



Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi'nin şantiye alanında incelemeler yaptı. Başkan Savaş, kent merkezinin girişi olan ve trafik yoğunluğu açısından önem taşıyan Antakya ilçesine bağlı Kavaslı Mahallesi'nde ulaşıma rahat bir nefes aldıracak BattıÇıktı Proje alanını 13 Temmuz Çarşamba günü yerinde inceleyerek bilgiler aldı. 


Hatay'ı hizmette bir bütün olarak değerlendirdiğini kapsayıcı ve bütünleştirici bir anlayışla hareket ettiğini belirten Başkan Savaş, temelini kısa bir süre içerisinde atılacak olan proje öncesinde, keşif, kazı ve elektrik hatlarını düzenleme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine hummalı çalışmalarında kolaylıklar diledi. 


Trafik sirkülasyonunun rahatlatılması amacıyla İskenderun'dan sonra Antakya'da dev bir projeye daha imza atacak olan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB'nin, kente hem modern bir görünüm kazandıracak hem de trafik sorununu minimize edecek dev projesi, kısa süre içerisinde tamamlanarak Hatay halkının hizmetine sunulacak. 




Antakya Zafer Gazetesi




Haber Antakya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı- Çıktı Projesi'nin şantiye alanında incelemelerde bulundu. 

Başkan Savaş, kent merkezinin girişi olan ve trafik yoğunluğu açısından önem taşıyan Antakya ilçesine bağlı Kavaslı Mahallesi'nde ulaşıma rahat bir nefes aldıracak Battı- Çıktı Proje alanını geçtiğimiz gün yerinde inceleyerek bilgiler aldı. 


Hatay'ı hizmette bir bütün olarak değerlendiren kapsayıcı ve bütünleştirici bir anlayışla hareket ettiği belirtilen Başkan Savaş, temelini kısa bir süre içerisinde atılacak olan proje öncesinde, keşif, kazı ve elektrik hatlarını düzenleme çalışmalarına başlayan HBB ekiplerine hummalı çalışmalarında kolaylıklar diledi. Trafik sirkülasyonunun rahatlatılması amacıyla iskenderun'dan sonra Antakya'da dev bir projeye daha imza atacağı bildirilen Başkan Savaş öncülüğündeki HBB'nin, kente hem modern bir görünüm kazandıracağı hem de trafik sorununu minimize edeceği bildirilen dev projesinin, kısa süre içerisinde tamamlanarak Hatay halkının hizmetine sunulacağı ifade edildi.




Antakya Gazetesi


Geri Dön