28 / 03 / 2024

Hatay Kırıkhan'da TIR Garajı yapılacak!

Hatay Kırıkhan'da TIR Garajı yapılacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan ilçesine, ihtiyaç olan “TIR Garajı”nı kazandırıyor. Proje hazır, arsa hazır, yakında ihalelerle yapım işine başlanması bekleniyor.



Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, yapılması planlanan Tır Garajı ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunmak üzere; Kırıkhan Uluslararası Nakliyatçılar Derneği Başkanı Nurettin Kılıç, Kırıkhan Şoförler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sürücü, Kırıkhan CHP İlçe Örgütü Başkanı İsmail Karaoğlan, Kırıkhan Uluslararası Nakliyatçılar Derneği üyeleri ile Kırıkhan Şoförler Odası'nda araya geldi.

Mahmutlu Mahallesi'nde, 37.000 m2 alan üzerinde; ilçenin ihtiyaçlarını karşılayacak bir şoför lokali ile oto yıkama-yağlama bölümlerinin de olduğu, aynı zamanda içerisinde itfaiye birimlerini de barındıran 70 tır kapasiteli geniş kapsamlı bir proje ürettiklerini kaydeden Başkan Savaş, Proje'nin hayata geçirilmesiyle beraber özelde Kırıkhan'ın genelde ise Hatay'ın kazanacağını ifade etti. 70 tır kapasiteli olarak planlanan Proje'de, her bir araç için, 5 metre eninde ve 18 metre uzunluğunda 90 metrekarelik bir alan bırakılacağı kaydedildi.


Antakya Gazetesi



Geri Dön