26 / 04 / 2024

Hatay Koçörenliler imar planını bekliyor!

Hatay Koçörenliler imar planını bekliyor!

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere başlatılan mahalle gezilerini geçtiğimiz gün Koçören Mahallesi’nde sürdüren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, halkın beklentilerini yerine getireceklerinin sözünü verdi.



Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve daire müdürleriyle Koçören Mahallesini ziyaret eden Başkan Yaman, Koçören Mahalle Muhtarı Süreyya Çalıcı ile mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanıp ağırlandı.


Mahalle çevresinden geçen Asi deresinin temizlenmesini isteyen mahalle sakinleri, elektrik kesintilerinden de yakındı.


Asi deresinin temizlenmesi için Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün bilgilendirileceğini belirten Başkan Yaman, elektrik kesintileriyle ilgili TEDAŞ yetkilileriyle sürekli görüşme halinde olduklarını ifade ederek, trafo yeri göstermek suretiyle sorunun çözümüne ilişkin girişimlerde bulunacaklarını söyledi.


İMAR PLANINI BEKLİYORUZ

Her gittiği mahallede imar planlarıyla ilgili sorunlarla karşılaşan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, yapmayı düşündükleri bir çok konunun Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar planına bağlı olduğunu ifade ederek; “Yapılabilecek her hizmeti vakit geçirmeden yapmaya hazırız. Ancak imar planıyla ilgili çalışmalarda aksama olabilir. Bununla ilgili ciddi ve özverili bir çalışma yürütülüyor, bizler de sizin gibi imar planını bekliyoruz” dedi.


Antakya Zafer Gazetesi


Geri Dön