27 / 04 / 2024

Hatay Yayladağı'nda sosyal marketler zincirinin 11.halkasını açıldı!

Hatay Yayladağı'nda sosyal marketler zincirinin 11.halkasını açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, düne kadar 10 ilçede faaliyete geçirdiği Sosyal Marketler zincirinin 11.halkasını Yayladağı ilçesinde de oluşturdu ve hizmete açtı.



Yayladağı Sosyal Market açılışı, önceki gün; İlçe Kaymakamı Alpaslan Altınışık, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ve ilçenin ileri geleleri ile halkın katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Başkan Savaş, şunları söyledi:


“Hayırlı bir iş için buradayız. Yayladağı'nı diğer ilçelerimiz gibi çok seviyoruz. Biliyorsunuz ben de Yayladağılıyım. Yayladağı'nda altyapı hamlesi yaptık, içme suyu şebekesini isale hattı ile birlikte yapıyoruz, inşallah yeni kanalizasyon şebekesi de döşeyeceğiz, arıtma tesisini de yaparak hizmete sunacağız.


Bugün burada, paylaşım kültürü aşılayan bir Market açacağız. İhtiyacından fazla giyeceği ve eşyası olan hemşehrilerimizin bağışlarını, biz, aracılık ederek insanlarımıza ulaştırıyoruz.

Sosyal Marketlerimizde, hemşehrilerimize destek vereceğiz. Yayladağı'ndaki bu şubemiz, il genelindeki 11. Sosyal Marketimiz. Geriye açacağımız 4 tane Sosyal Marketimiz kaldı. Sosyal Marketlerimize gıda da eklemeye çalışıyoruz ve gıda yardımlarını da ekleyebilirsek, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizle, hem ekmeğimizi hem giyimimizi hem de eşyalarımızı paylaşmış olacağız. Yayladağı Sosyal Marketimizin hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

Konuşmaların ardından Yayladağı Sosyal Market açılarak, düzenlenen kokteyl ile vatandaşların hizmetine sunuldu.    


Antakya Gazetesi



Geri Dön