26 / 04 / 2024

Hatay'a 2. Öğrenci Yurdu yapım kararı onaylandı!

Hatay'a 2. Öğrenci Yurdu yapım kararı onaylandı!

ATM modern ve görkemli bir bina yapmak üzere 80 dönümlük arsayı kentin merkezi konumunda sayılabilecek bir yerden satın alırken, ilk yüksek öğrenci yurdu yaptırma özelliğini ise “Hatay'a 2. Öğrenci Yurdu” Projesi'yle ikiye çıkardı.



ATB'nin iki önemli hamlesiyle ilgili müjdeli haberleri, Borsa Başkanı Mehmet Ali Kuseyri verdi. ATB Başkanı, aynı zamanda TOBB Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Mehmet Ali Kuseyri, üyelerin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun, kaliteli ve modern hizmeti sunabilmek için, yeni hizmet binası ve kompleks için bir süredir devam eden arayışları nihayet sonuçlandırdıklarını kaydederek, şu bilgileri verdi:  “Bu doğrultuda yapılması düşünülen Antakya Ticaret Borsası Kompleksi için, Yeni Devlet Hastanesi ile Ottoman Oteli yanındaki 80 dönümlük bir arsa, 12 trilyon bedelle, Yönetim Kurulu ve Meclisimizin gayretleri ile satın alınmıştır. Yapılan adımlarda her ne kadar Antakya Ticaret Borsası'nın adı öne çıksa da, yapılan girişimler; üyelerimizin, üreticilerimizin, çiftçilerimizin, yani ilimizin başarısıdır.


Bizlere düşen görev, bu değerleri koruma ve geliştirmenin yanında, hizmet kalitesini ve işlevini arttırmaktır. Kamu ve özel sektörle her alanda işbirliği ve uyum içerisinde, yatırım odaklı faaliyetlere devam edilecektir. Hayata geçireceğimiz projelerle, şehrimizin ekonomisine katkı sağlamanın yanında, üye ve üreticilerimizin gelir ve refah düzeyini yükseltmeyi hedeflemekteyiz.” 

2.Öğrenci Yurdu yapım kararı çıktı...

ATB Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, ileriki süreçte kente ikinci Yüksek Öğretim Öğrenci Yurdu kazandırılması için de Yönetim Kurulu'ndan karar çıktığını bildirdi.

Kuseyri, ilerleyen süreçte bu konuyu kamuyu ile daha ayrıntılı bir şekilde paylaşacaklarının da altını çizerek, “Üyelerimize ve ilimize, Avrupa Birliği normlarında daha iyi hizmet verebilmek için yaptığımız bu girişimin, Antakya'ya ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Antakya Gazetesi


Geri Dön