19 / 04 / 2024

Hatay'da arsa fiyatları çok yüksek!

Hatay'da arsa fiyatları çok yüksek!

Medya Hatay Genel Yayın Yönetmeni Emine Özkök bugünkü söyleşisini Yıldırım Ticaret ve ARY İnşaat sahibi Ahmet Yıldırım ile yaptı. Hatay'daki inşaat sektörüne de Ahmet Yıldırım Hatay'da toprak fiyatlarının çok yüksek olduğunu söyledi...




Medya Hatay Genel Yayın Yönetmeni Emine Özkök bugünkü söyleşisini Yıldırım Ticaret ve ARY İnşaat sahibi Ahmet Yıldırım ile yaptı. Özel sektörün personel sıkıntısından bahseden Ahmet Yıldırım, "Çalışanlar genelde devlet sektörde çalışmak istiyor bizim yanımızda daha fazla maaş alıyor ama hala bir kamu kuruluşunda çalışma isteği oluyor. Pazarlamacı personeli sıkıntısı bizim olumsuz etkiliyor" dedi. 


Hatay'daki inşaat sektörüne de değinen Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti: "Bana göre inşaat sektöründe sıkıntı yok. Arsa sahiplerin de sıkıntı var, Hatay'da toprak fiyatları çok yüksek. Hatay'daki toprak değeri diğer illerden daha yüksek. Piyasada fazla müteahhitin olmasından dolayı toprak fiyatlarının yükseldiğini düşünüyorum. Daire fiyatları çok iyi ama toprak fiyatları çok yüksek olduğundan bu bizleri etkiliyor. " 




Medya Hatay


Geri Dön