20 / 04 / 2024

Hatay'da tek katlı bir evde yangın çıktı!

Hatay'da tek katlı bir evde yangın çıktı!

Hatay'da daha önce tamirhane olarak kullanılan tek katlı tek odalı binada patlama meydana geldi. Patlamanın tamirhanede bulunan akaryakıttan kaynakladığı değerlendirilirken patlamada can kaybı yaşanmadı...




Hatay'da daha önce tamirhane olarak kullanılan tek katlı tek odalı binada patlama meydana geldi. Patlamanın tamirhanede bulunan akaryakıttan kaynakladığı değerlendirilirken patlamada can kaybı yaşanmadı. 


Hatay Valiliğinden konu ile ilgili yapılan açıklamada Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'ya bağlı Madenboyu Köyünde Ş.D.'ye ait olan ve daha önce tamirhane olarak kullanılan tek katlı ve tek odalı binada bir patlama meydana geldiği bilgisi verildi. Eldeki ilk bilgiye göre patlamanın akaryakıttan kaynaklandığı değerlendirildiğini bilgisi verilirken açıklamada şu ifadeler kullanıldı "Meydana gelen patlama neticesinde başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülmüştür. Patlamada herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Konu, soruşturulması amacıyla adli makamlara intikal ettirilmiştir". 


Cihan


Geri Dön