20 / 04 / 2024

Hatay'daki okullar onarılıyor!

Hatay'daki okullar onarılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, başlattığı proje kapsamında okul bahçelerinde bulunan ağaçların budanması, kaldırımlarına parke taşı döşenmesi ve boya yapılması gibi çalışmalar yaparak eğitim kurumlarının daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.




Eğitim, spor gibi bütün sosyal alanlarda projelerini geliştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi, eğitimle alakalı başlattığı proje kapsamında okul bahçelerinde bulunan ağaçların budanması, kaldırımlarına parke taşı döşenmesi ve boya yapılması gibi çalışmalar yaparak eğitim kurumlarının daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. 


Hatay geneline yayılacak olan proje çerçevesinde Fen İşleri ve Park Bahçe Dairesi başkanlığı tarafından İskenderun, Arsuz, ve Belen ilçelerinde toplam 10 okulda park ve bahçe onarımı gibi çalışmalar yapılarak proje tamamlanmış olup 20 bin metre kare parke döşenmiştir. Projenin gidişatını yakından takip eden HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ve 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, görevli personellerden proje hakkında bilgi alışverişi yaparak çalışmaları yerinde inceledi.



Hatay Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön