19 / 03 / 2024

Hatipköy D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Hatipköy D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Hatipköy D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi'nin(tek taraflı), otoyol hizmet tesisi olarak kullanılmak üzere, 10 (on) yıl süreyle kiralanacak. İhale; 19 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek.



Karayolları Genel Müdürlüğü; Hatipköy D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi'nin(tek taraflı), otoyol hizmet tesisi olarak kullanılmak üzere, 10 (on) yıl süreyle kiralanması işini ihaleye çıkarıyor. Açık teklif usulü yapılacak ihale; 19 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek. İhale; Karayolları Genel Müdürlüğü A Blok Küçük Toplantı Salonu'nda yapılacak. 


İHALE İLANI:



İHALE OTOYOL HİZMETİ KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - 


Evrak No: 2693 İHALE İLANI 


T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 


ANKARA Anadolu Otoyolu Km: 82+600'deki Hatipköy D Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin(tek taraflı), otoyol hizmet tesisi olarak kullanılmak üzere, 10 (on) yıl süreyle kiralanması işi; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 47. maddesine istinaden fctAçık Teklif Usulünde" ihale edilecektir. İhaleye özel hukuk hükümlerine tabi ve sermaye şirketi statüsüne sahip sermaye şirketleri katılabilecektir. Kiralaması Yapılacak Taşınmazın: İli: Kocaeli İlçesi: İzmit Mahallesi/Köyü: Hatipköy İşin Nev'i, Niteliği, Miktarı: Anadolu Otoyolu Km: 82+600'deki Hatipköy D Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin(tek taraflı), otoyol hizmet tesisi olarak kullanılmak üzere, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 47. maddesine istinaden "Açık Teklif Usulünde" 10 (on) yıl süreyle kiralanması.___ Tahmini İlk Yıl Kira Bedeli (TL ) (KDV ve Damga Vergisi Hariç): 121.500.- TL. (Yüzyirmibirbinbeşyüz Türk Lirası) Geçici Teminat (TL.): 24.300- TL. (YirmidörtbinüçyüzTürk Lirası)_ Şartname Temin Yeri ve Bedeli (TL.): Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı, Bakım İşletme Şubesi Müdürlüğünden (B Blok 4. Kat) 1.000.- (Bin Türk Lirası) karşılığında temin edilecektir. (İdare'den bedelsiz olarak görülebilecektir.)_ İhale Tarihi ve Saati: 19/08/2014 saat: 10:30__ İhale Yeri: Karayolları Genel Müdürlüğü A Blok Küçük Toplantı Salonu İnönü Blv. No: 14 PK: 06100 Yücetepe/ANKARA_ İhaleye katılabilmek için: 1) Şirketin Kanuni ikametgâhını gösteren belge, 2) Şirketin resmi tebligat adresini gösteren belge, 3) Söz konusu taşınmaz için İdaremiz Merkez Saymanlık Müdürlüğü'ne yatırılacak olan Geçici Teminat Bedeline ait Alındı Makbuzu ya da Maliye Bakanlığınca belirlenmiş bankalardan alınmış geçici, süresiz ve limit içi teminat mektubu (İdaremize hitaben yazılan teminat mektubunda daha önce ilgili banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de gösterilmesi gerekmektedir.), 4) Şirket Adına Belgeleri İmzalayan ve İmzalayacak Olan Kişi veya Kişilerin Yetki Belgesi veya Noter tasdikli vekaletnamesi 5) Şirket Adına Belgeleri İmzalayan ve İmzalayacak Olan Kişi veya Kişilerin İmza Sirküleri (Noter Tasdikli olmalıdır.), 6) Şirketin kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından alınmış ve Şirketin Oda Siciline kayıtlı olduğuna ve halen faaliyette bulunduğuna dair belge, (ihale yılında alınmış olması gerekmektedir.) (Aslı), 7) Kuruluş, Ortaklar ve Pay Oranlan ile Şirketin Son Durumunu Gösteren 'Ticaret Sicil Gazetesi veya Gazeteleri (Noter Tasdikli olmalıdır.) 8) Şirketin Ana Sözleşmesi (Noter tasdikli olmalıdır.) 9) Vergi Dairesinden Alınmış Vergi Borcu Olmadığına Dair Belge (Aslı) 10) Sosyal Güvenlik Kurumundan Alınmış Sigorta Borcu Olmadığına Dair Belge (Aslı) 11) Son 10 Yıl İçindeki Lokanta/Kafeterya İşlelmeciliğindeki Deneyimi gösteren bilgi ve belgeler, 12) Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Tütünçiftlik Bakım İşletme Şefliğinden alınan yer görme belgesi, 13) Kamu ihalelerine girmekten yasaklı olunmadığına dair yazılı beyan. Belgelerinin sunulması gerekmektedir.


İhale ilanı için tıklayın


Geri Dön