20 / 04 / 2024

Haulotte Group Türkiye'de yatırım yapacak!

 Haulotte Group Türkiye'de yatırım yapacak!

İnşaat sektöründeki hareketlilik ve kentsel dönüşümün yarattığı ivme, yabancı iş makinesi üreticilerini Türkiye'ye çekiyor. Dünyanın en büyük üçüncü platform üreticisi Fransız Haulotte Group da potansiyeli görüp yatırıma gelenlerden...




İnşaat sektöründeki hareketlilik ve kentsel dönüşümün yarattığı ivme, yabancı iş makinesi üreticilerini Türkiye'ye çekiyor. Dünyanın en büyük üçüncü platform üreticisi Fransız Haulotte Group da potansiyeli görüp yatırıma gelenlerden. Fransız şirket, İstanbul merkezli Acarlar Makine'nin yüzde 50'sini satın alarak pazara hızlı giriş yaptı. Haulotte Group CFO'su Sebastien Martineaf, yeni ortaklıkla pazarda önemli bir büyüme hedeflediklerini söyledi. 


133 YILI K GEÇM İŞİ VAR 

Ommelift, Hinowa, Ruthmann, Scanclimber, Geda, Teupen and Unic gibi markaların da Türkiye satışını gerçekleştiren Acarlar Makine'nin Ankara, Bursa, İzmir'deki şubelerine önümüzdeki dönemde Akdeniz ve Trakya Bölgesi'ndeki yeni ağlar eklenecek. 1881'de kurulan dünyanın en eski inşaat platformu üreticilerinden Haulotte Group'un Singapur'dan ABD'ye kadar birçok ülkede tesisi ve işbirliği bulunuyor. Yaklaşık 1 milyar euroluk cirosu olan Fransız şirketin çalışan sayısı ise 2 binin üzerinde. 


Sabah


Geri Dön