19 / 04 / 2024

Havaalanı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Havaalanı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Havaalanı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesiyle ilgili mahalle sakinlerini bilgilendiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Her şey yolunda. Biz vatandaşa neyin sözünü verdiysek biz o sözümüzün arkasındayız" dedi...



Havaalanı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesiyle ilgili mahalle sakinlerini bilgilendiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Her şey yolunda. Biz vatandaşa neyin sözünü verdiysek biz o sözümüzün arkasındayız" dedi. 


Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Havaalanı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi hakkında, projeye dahil olan mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Göksu, proje hakkında yayılan dedikodulara kulak asmamalarını, her şeyin yolunda olduğunu söyledi. 


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ


Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Başkan Yardımcıları, proje koordinatörü ESKON A. Ş. Genel Müdürü Abdulkadir Şengör, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Havaalanı Mahallesindeki proje alanının dünü ve bugününü gösteren kısa bir sinevizyon gösteriminin ardından başlayan programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, zaman zaman gerek sosyal medyada, gerekse elektronik ortamda vatandaşlardan Havalan Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesiyle ilgili sorular geldiğini belirtti. Bu sebeple vatandaşları projede gelinen son nokta hakkında bilgilendirmek amacıyla böyle bir toplantı düzenlediklerini kaydeden Göksu, "Bu proje, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesidir. Bu proje sadece Esenler Belediyesinin sorumluluğunda yürütülen bir proje değildir. Bu proje, T. C. Hükümetine ait bir projedir. Esenler Belediyesi, burada sadece sekretarya görevini üstlenmekte ve sizin adınıza takibini yapmaktadır" dedi. 


Önce Vatan 


Geri Dön