25 / 04 / 2024

Havaalanı Mahallesi'ni Emlak Konut dönüştürecek!

Havaalanı Mahallesi'ni Emlak Konut dönüştürecek!

Dönüşüm seferberliğinin başlatıldığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi, Emlak Konut GYO tarafından yürütülecek. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Emlak Yatırım GYO projemize büyük bir değer katacak dedi...



Dönüşüm seferberliğinin başlatıldığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi, Emlak Konut GYO tarafından yürütülecek. Projenin inşaatı ise martta başlayacak.


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesini, Emlak Konut GYO üstlendi. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Esenler Belediyesi ve Esenler İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ESKON) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Dönüşümün Emlak Konut tarafından yapılmasından son derece memnun olduklarını dile getiren Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, "Devlet kurumu disipliniyle özel sektör anlayışının bir araya geldiği nadir örneklerden birisi olan ve yıllar içinde kazandığı birikimi ve teknik altyapısı sayesinde birçok önemli projeye imza atan Emlak Yatırım GYO'nun ilçemizde yatırım yapacak olması bizleri son derece sevindirdi. Sektörün en köklü kuruluşlarından birisi olan Emlak Yatırım GYO projemize büyük bir değer katacak" dedi. 


MART AYINDA TEMEL ATILIYOR 


Protokol gereği, proje inşaatının, hak sahiplerine tesliminin, proje finansmanı için yapılacak konutların pazarlama ve satışının Emlak Konut tarafından yapılacağını kaydeden Göksu, "İnşallah mart ayı içinde inşaatın temellerini atacağız. Ve inşaatlar hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşlarımızı sağlam, güvenilir ve konforlu konutlarına kavuşturacağız" dedi. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön