27 / 04 / 2024

Hayalinizdeki evin çevresinde ne olduğunu artık öğrenebileceksiniz!

Hayalinizdeki evin çevresinde ne olduğunu artık öğrenebileceksiniz!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, hayalindeki evi arayanların en çok sorduğu sorulardan birini, gelişmiş altyapısıyla hemen yanıtlıyor: “Çevrede Ne Var?”



“Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!” sloganı ile 2006 yılından bu yana satılık veya kiralık dairelere en pratik şekilde ulaşma imkanı sunan Emlakjet.com, hayalindeki evi arayan herkese, evin sosyal çevresini ve yaşam koşullarını da rahatça öğrenme imkanı sunuyor.


Emlakjet.com'un kullanıcılarına sunduğu akıllı çözümlerden biri olan “Çevrede Ne Var” özelliği sayesinde, ilan detay sayfasını incelerken yalnızca ilanda yer alan evi değil, çevrenin sunduğu yaşam tarzını da görüp incelemek mümkün. Emlakjet.com üzerinden incelenen ilanlarda, ilan detay sayfasında yer alan fotoğraf ve harita başlıklarının yanı sıra, “Çevrede Ne Var” başlığı yer alıyor. Başlığa tıklandığı zaman ilandaki gayrimenkule 1,5 kilometreye varan uzaklıktaki tüm alışveriş merkezleri, eğitim kurumları, eğlence mekanları, dini merkezler, cafe ve restoranlar, kültürel aktiviteler, marketler, sağlık kuruluşları, spor tesisleri, tarihi ve turistik noktaların yanı sıra ulaşım imkanları hakkındaki tüm bilgilere ulaşmak mümkün.


Emlakjet.com Genel Müdürü Gizem Moral Kunter konuyla ilgili şunları söylüyor: “Emlakjet.com olarak önceliklerimizin başında, kullanıcı deneyiminin en üst kalitede tutulması bulunuyor. Hayalindeki emlağı bulmak üzere Emlakjet.com'a gelen herkes için teknolojik altyapımızla yaratıcı çözümler geliştiriyoruz. İlgilendiğiniz ilanın lokasyonuna gitmeden bilgisayarınızın veya telefonunuzun başından hızlıca erişim sağlayabileceğiniz ‘Sokak Görünümü' Ve ‘Nasıl Giderim' gibi yenilikçi ürünlerimizin yanı sıra ‘Çevrede Ne Var' özelliği de bu bakış açımızla geliştirdiğimiz ürünlerimizden biri. Emlakjet.com'da bulunan Türkiye çapındaki tüm ilanlarda aktif olarak kullanıma açık bu özellik sayesinde, en az hayalinizdeki ev kadar önemli bir konuya, evin muhitine de tüm detayıyla hakim olabiliyorsunuz. Çevrede ne var özelliğiyle, kullanıcılarımıza tam 11 kategoride gayrimenkulün çevresini saran sosyal ağı da tek bir ekranda sunuyoruz. Hayalindeki evi arayan herkesi, hem evlerini hem de çevresini yakından incelemek üzere Emlakjet.com'a davet ediyoruz.”


Geri Dön