25 / 04 / 2024

Hayat Sultanbeyli Kaynak Yapı teslim!

Hayat Sultanbeyli Kaynak Yapı teslim!

Firma: Kaynak Yapı

Proje: Hayat Sultanbeyli

Konut sahibi olmak isteyenler için banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Hayat Sultanbeyli Kaynak Yapı teslim bilgilerine göre daireler hemen teslim ediliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de yükseliyor...



Kaynak Yapı projesi olarak hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli  Kaynak Yapı  teslim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Konutların;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Hayat Sultanbeyli  Evleri toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor.


Hayat Sultanbeyli Kaynak Yapı fiyat!

2 oda 1 salon daireler 198 bin liradan, 

3 oda 1 salon daireler 250 bin liradan,

3 oda 1 salon dubleks daireler 338 bin liradan,

4 oda 1 salon dubleks daireler 365 bin liradan,

5 oda 1 salon dubleks daireler 423 bin liradan başlayarak satışa sunuluyor.


Hayat Sultanbeyli Kaynak Yapı teslim!


Dairelerin alanlarının 105 metrekareden başlayıp, 255 metrekareye kadar yükseldiği değiştiği Hayat Sultanbeyli Kaynak Yapı teslim bilgileri kapsamında hemen teslim yapılıyor. 


Sultanbeyli Hayat projesinin sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, güvenlik,  kapalı otopark, kafeler, spor alanları bulunuyor. Proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sunulan Hayat Sultanbeyli Kaynak Yapı teslim bilgilerine göre dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Proje, 72 daireden oluşuyor. 


Hayat Sultanbeyli Evleri satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 592 90 22

Web Adresi: www.hayatsultanbeyli.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön