25 / 04 / 2024

Hayat Tepe Bayrampaşa projesine nasıl gidilir? Ulaşım krokili!

 Hayat Tepe Bayrampaşa projesine nasıl gidilir? Ulaşım krokili!

Firma: Özak GYO

Proje: Özak Hayat Tepe

Özak Hayat Tepe Evleri kapsamında yer alan konutlar 1+0'den 4+1'e kadar farklı tipte sunuluyor. Proje; Avrupa Yakası'nda Bayrampaşa'da yükseliyor...




Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hayata geçidiği  Özak Hayat Tepe  projesi 3 bloktan meydana geliyor. 24 katlı olarak tasarlanan Hayat Tepe Evleri'nde konutlar 40 ila 220 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projedeki konutlar 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 


Toplam 500 konutun yer aldığı Özak Hayat Tepe projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Bayrampaşa'da yer alıyor. Özak Hayat Tepe'de tarihi yarımada manzarası dışında alışveriş merkezleri, sosyal alanlar, mimari konsept, 24 saat güvenlik, kapalı otoparklar, sosyal donatılar, kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar banyosu, yoga, pilates, aerobik salonu, kafeler, özel kurs alanları, yürüyüş parkurları, kapalı basketbol sahaları, satranç alanı, tırmanma duvarı ve açık-kapalı çocuk oyun alanları bulunuyor. 


 Hayat Tepe Bayrampaşa projesine nasıl gidilir? Ulaşım krokili!


TEM ve E5’ten kolaylıkla ulaşabilinen Özak Hayat Tepe, Tarihi Yarımada’nın merkezi Bayrampaşa’nın kalbinde yer alıyor. Forum İstanbul, IKEA, Bauhaus, Carrefour ve ORA AVM’nin yanı başında konumlanıyor. Projenin yakınında Ora İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bulunuyor. Otogar Bağlantı yolları ve Tem ile ulaşın Özak Hayat Tepe Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi'nde yer alıyor. 


www.ozakgyo.com

212 486 36 50 

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön