25 / 04 / 2024

Hayatpark'ta teslime geri sayım başladı!

Hayatpark'ta teslime geri sayım başladı!

Halkalı ' da inşaatı devam eden Hayatpark ' ta konutlar 4 ay erken teslim edilecek. Yoğun ilgi gören projede daire teslimleri Ocak 2015 ' te yapılmaya başlanacak...



Halkalı'da inşaatı devam eden Hayatpark'ta konutlar 4 ay erken teslim edilecek. Yoğun ilgi gören projede daire teslimleri Ocak 2015'te yapılmaya başlanacak.


Halkalı ve Basın Ekspresi lokasyonunda yer alan Hayatpark İstanbul projesinde, daire teslimleri Ocak 2015'te başlıyor. Hayatpark Konsorsiyumu sözcüsü Oktay Akyüz, projede artık sonlara geldiklerini belirterek, "HayatPark İstanbul projemiz lokasyonu, sosyal donatıları ve inşaat kalitesiyle yoğun ilgi gördü. Söz verdiğimiz dönemden en az 4 ay öncesinden daire teslimlerine başlayacağız. İnşa sürecimiz 24 aydan daha kısa olacak. Ocak 2015'ten itibaren Hayatpark İstanbul projemizde yaşam başlayacak. Projemiz Avrupa'nın en büyük AVM'si Mall Of İstanbul'a 3 dakika mesafede. Araştırma hastaneleri, okullar ve üniversitelerle iç içe. Halkalı bölgesindeki projelere göre fiyat avantajımız da var. 2+1, 3+1 daire seçeneklerimizle aile yaşantısını hedef alan yaşam alanları oluşturduk" açıklamasında bulundu. 


ATATÜRK HAVALİMANI'NA 5 DAKİKA 


Halkalı Meydan ile Basın Ekspres Yolu arasındaki proje, Atatürk Havalimanı'na sadece 5 dakika yakınlıkta. TEM ile E-5'e eşit mesafede yükselen HayatPark İstanbul'da, toplam 114 daire bulunuyor. Yarı açık yüzme havuzu, 24 saat kameralı güvenlik, kapalı otopark, yürüyüş yolu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. 


Sabah 


Geri Dön