19 / 04 / 2024

Haydar Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi!

Haydar Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi!

Derince Yenikent Kalıcı konut sakinlerinin yol sorunu için önceki akşam Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut kendilerini ziyaret etti. Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi.



Derince Yenikent Kalıcı konut sakinlerinin yol sorunu için önceki akşam Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut kendilerini ziyaret etti. Bulut Konutlarda oturan depremzedelerin yol sorunu daha önceden yapılmış biz şimdi imar uygulamasında gördük ama çözümü elbette olur dedi Derince Yenikent Kalıcı Konutlarında oturan depremzedeler hafta başında Derince Belediyesinin kendilerine yaptığı yazışma ile tecavüzleri olduğunu öğrenmiş ve ardından toplanarak gerekli yasal mücadeleyi başlatacaklarını söylemişlerdi.Devletin Kalıcı konutları depremzedelere yaptığını söyleyen vatandaşlar aradan geçen 12 sene sonra burada hata var demek bizlere şaka gibi geliyor dediler. 


BULUT ZİYARET ETTİ 


Kalıcı Konut sakinleri kendi aralarındaki yaptıkları toplantıdan sonra Belediye Başkanı A.Haydar Bulut'u arayarak konu hakkında bilgi vererek daha detaylı bilgilendirme için konutlara kendisini davet ettiler.Belediye Başkanı Bulut önceki akşam yanında Başkan yardımcısı Osman Ergin ile Yenikent Kalıcı Konut sakinlerine ziyaret gerçekleştirdi. Yenikent Muhtarı Asuman Ekerer de bu ziyarette hazır bulundu.

 

HATA DAHA ÖNCEDEN KAYNAKLANIYOR 


Kalıcı Konut site yöneticisi Gökalp Şentürk,Konutların tapuları,haritalarını gösteren belgeleri konut sakinleri ile birlikte başkan Bulut'a sundular.Başkan A.Haydar Bulut,burada bir cami yapılması ile ilgili gerekli incelemede yolun yanlış hesaplandığı görülüyor.Bu tahminen deprem konutları yapılırken müteahitin yanlış geri çekmesinden kaynaklanıyor.Burada bir düzenleme olmasa bizde göremezdik dedi. Vatandaşların burada mağdur olmak istemiyoruz sözleri üzerine,Başkan Bulut o halde hesaplarız ne kadar çıkıyor kalan arsayı sizler satın alırsınız dedi. 


Derince Ekspres


Geri Dön