19 / 03 / 2024

Haydar Revi Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

Haydar Revi Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu, partisinin İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi.



AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Murat Zeki Solak’la yapımı devam eden Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu. Stadı dolaşarak yetkililerden bilgi alan Başkan Revi, “Trabzon’umuza ve Trabzonspor’umuza yakışacak bir spor kompleksinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Stadın açılış tarihiyle alakalı spekülasyonlara aldırış etmeyelim ve buraya gereken desteği hep birlikte verelim. Allah’ın izniyle önümüzdeki sezonda Trabzonspor’umuz maçlarını burada oynayacaktır ve tarih buradan yazılmaya devam edecektir” dedi.

Deniz dolgusu üzerine yapılmasından dolayı stadyumlar arasında Akyazı’nın önemli bir konuma sahip olacağını ifade eden Başkan Revi, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve  TOKİ  işbirliğiyle yapılan Stadımızda son teknoloji kullanıldığını özellikle belirtmek istiyorum. Dünya’da deniz dolgusu üzerinde yapılmış bu büyüklükte bir stadyum daha yok o yüzden örnek de teşkil etmektedir. Burada yapılanlara sadece bir stadyum inşası olarak da bakmayalım çünkü bir spor kompleksinden söz ediyoruz ve Trabzonumuza böyle bir kompleks gerekliydi” diye konuştu.

İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Ardından partisinin İlçe Gençlik Kolları Başkanları toplantısına katılan Revi, 2019 ve 2023 hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyledi. İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ve 18 ilçenin Gençlik Kolları Başkanları’nın katıldığı toplantıda söz alan Başkan Revi, “Sizlerle sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. 7 Haziran ve 1 Kasım’da partimizin dinamosu olan gençlik teşkilatlarımız 2019 ve 2023 hedeflerine adım adım ilerlerken bizim için çok önemli bir yerdedir. Bu değer anlayışına uygun bir şekilde sizlerle iletişimimizi sürekli hale getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Gençliğin her daim AK Parti için önemli olduğunu belirten Başkan Revi, “2019 yılında oy kullanma hakkını sahip olacak olan genç seçmen sayısı bir önceki seçimlere göre daha fazla olacaktır. Bizlerde sizlerle birlikte önümüzdeki 4 yıl içerisinde bu hususa dikkat kesilerek faaliyetlerimizi yürüteceğiz. İl Gençlik Kolları Başkanım olmak üzere siz kıymetli İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıma bu süreç zarfında önemli görevler düşmektedir. Dün olduğu gibi bundan sonrada sizlerle olacağız ve taleplerinizi ivedi bir şekilde yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.


Hürriyet


Geri Dön