19 / 04 / 2024

Hayrettin Yılmaz: Emlakçılık herkesin ikinci mesleği oldu!

 Hayrettin Yılmaz: Emlakçılık herkesin ikinci mesleği oldu!

Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, "Emlakçılık herkesin ikinci mesleği olmuş. Bakkal, manav, kasap, kırtasiyecisi herkes emlakçılık yapıyor" dedi..



Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği acildi. Açılışa Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Saadet Partisi Yalova Milletvekili Adayı Talip Bayburtlu ve parti yönetimi ile dernek üyeleri katıldı. Törende konuşan Dernek Başkanı Hayrettin Yılmaz. Emlakçilik herkesin ikinci mesleği olmuş Bakkal, manav, kasap kırtasiyecisi herkes emlakçilik yapıyor. Yabancılara emlak satışının önündeki engelin kalkmasıyla emlak piyasası hareketlendi. Sayıları hızla artan yabana emlakçılar nedeniyle emlak değerlerinin yüksek görünmesine sebep olmaktadır Kayıt dışı sadece bizi değil vatandaşı da mağdur ediyor" diye konuştu Emlak komisyonculuğunun yasal bir çerçeveye sahip olmadığından yakman Yılmaz, yerel yöneticiler ile görüştüklerini ve çözüm arayışı içerisinde olduklarını kaydetti YTSO Yönetim Kur -olu Başkanı Tahsin Be can ise meslek gruplarının bir araya gelerek birlik ve beraberlik sergilemelerinin güzel olduğunu belirterek. 

"Aynı zamanda da odamıza üye olan demek mensuplarının bu hizmeti standartlarda belirtilen şartlarda verilmesi amacıyla elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız" dedi 


Hürriyet Yalova


Geri Dön