20 / 04 / 2024

Hayri Yazıcı böbrek nakli ameliyatı oldu!

Hayri Yazıcı böbrek nakli ameliyatı oldu!

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı, uzun süredir böbrek yetmezliği ile mücadele ediyordu. Üç hafta önce Şişli'deki Memorial Hastanesi'ne yatan Hayri Yazıcı böbrek nakli ameliyatı oldu...



Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı, uzun süredir böbrek yetmezliği ile mücadele ediyordu. Üç hafta önce Şişli'deki Memorial Hastanesi'ne yatan Hayri Bey'in doktoru, bir hafta süren tetkiklerin ardından Yazıcı'nın vücudu hazır olmadığı için taburcu edilip haftada iki gün diyalize girmesine karar vermişti. Son olarak geçen cuma diyalize giren Hayri Bey'in doktoru, ertesi gün arayıp müjdeyi vermiş. Artık vücudunun hazır olduğunu ve pazartesi nakil ameliyatını gerçekleştireceklerini söylemiş. 


OPERASYON ALTI SAAT SÜRMÜŞ 

Hayri Bey, pazar akşamı hastaneye yatmış. Aylar önce canlı bir donörden bulunan uygun böbrek, pazartesi sabahı altı saat süren başarılı bir operasyonla Hayri Bey'e nakledilmiş. Hastaneye gidenlerden öğrendiğime göre, operasyondan bir gün sonra yoğun bakımdan çıkan Hayri Bey'in durumu gayet iyiymiş. Hayri Bey'in eşi Lale Hanım ve kızı Bahar Şer, mutluluktan havalara uçuyormuş. Umarım bir daha böylesi sağlık sorunları ile uğraşmazlar. 


Sabah


Geri Dön