29 / 03 / 2024

Hazır evlere olan ilgi memnuniyet verici!

Hazır evlere olan ilgi memnuniyet verici!

"Tüketicilerin hazır evlere olan ilgisi memnuniyet verici" diyen Karmod Satış Müdürü Yüceer, "Özellikle daha önce üretim yaptığımız müşterilerimizin kullandığı evlerimizin kalite ve konforunu yakından gören insanlar, bizzat gelerek veya çağrı merkezimizden detaylı bilgi için bize ulaşıyor" şeklinde



Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, tüketicilerin hazır evlere olan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.


Karmod Prefabrik'ten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Yüceer, müşterilerinin prefabrik hazır evleri yakından tanıdıkça her geçen yıl konutlara olan talepte olumlu artış yaşadıklarını belirtti.


Üretimini gerçekleştirdikleri uzun ömürlü evlerin hızlı imalat ve kurulum avantajına sahip olmasının ilgi artışında önemli etken olduğunu vurgulayan Yüceer, şunları kaydetti:


"Özellikle daha önce üretim yaptığımız müşterilerimizin kullandığı evlerimizin kalite ve konforunu yakından gören insanlar, bizzat gelerek veya çağrı merkezimizden detaylı bilgi için bize ulaşıyorlar. Bu şekilde günlük ortalama 200'e yakın müşteriye detaylı bilgilendirmede bulunuyoruz.


Prefabrik hazır evler modern tesislerde kısa sürede üretimi, yerinde yine çok kısa sürede kurulumu ile tercih sebebi. Fiyat olarak da diğer yapı modellerine göre oldukça cazip. Müşterilerimizin 19 bin liradan başlayan rakamlarla hazır ev sahibi olmaları mümkün."


Yüceer, kurulum ekiplerimiz ortalama 80-90 metrekare büyüklükte bir evi 3-4 günlük bir zaman diliminde kurulum yapabildiğini bildiren Yüceer, şu ifadeleri kullandı:


"Evlerimizin bir diğer önemli avantajı; duvarları, kapı ve pencereleri, çatı ve çatı örtüsü, elektrik ve su tesisatları ile boya gibi uygulamaların tamamı kurulum ekiplerimizce gerçekleştirildiğinden başka ustalara gereksinim duymaması.


Bu durum özellikle usta sorunu yaşanan köy ve kasabalarımızda önemli bir avantaj olarak görülüyor. Tek katlı ve iki katlı modelde 30'a yakın ev tasarımımız bulunmakta olup her yıl yüzlerce aileyi ev sahibi yapıyoruz."


AA


Geri Dön