19 / 04 / 2024

HBA, Raffles İstanbul Zorlu Center'ın içini böyle tasarlayacak!

HBA, Raffles İstanbul Zorlu Center'ın içini böyle tasarlayacak!

Dünyanın en ünlü markalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Zorlu Center; Raffles İstanbul Zorlu Center 'ın iç tasarımı için HBA (Hirsch Bedner Associates) ile anlaştı



Raffles İstanbul Zorlu Center 'ın iç tasarımını HBA (Hirsch Bedner Associates) gerçekleştirecek  
 
Pek çok ödüllü projenin sahibi HBA, kurulduğu 1964 yılından bu yana konaklama alanında iç tasarım sektöründe lider konumunu koruyor. The Ritz Carlton Dubai, Mandarin Oriental New York ve Four Seasons Hotel Jakarta gibi dünyanın önde gelen otellerinin iç tasarımlarında imzası bulunan HBA, 4 kıtaya yayılmış 11 ofisi ile yaratıcı projeler geliştiriyor.

Eşsiz Boğaz manzarası ile iş, finans, eğlence ve sanat çevrelerini bir araya getirecek, Türkiye 'nin 5 fonksiyonlu karma kullanım projesi Zorlu Center; fonksiyonlarının tasarımı ile de dikkat çekmeye hazırlanıyor. Zorlu Center 'da faaliyet gösterecek premium otel markası Raffles İstanbul Zorlu Center 'ın iç tasarımını, dünyaca ünlü tasarım markası HBA gerçekleştirecek.

Kurulduğu 1964 yılından beri konaklama sektörünün iç tasarım alanında liderliğini koruyan HBA/Hirsch Bedner Associates, günümüzde ayrıcalıklı konukların yönlendirdiği sektör trendlerinin nabzını yakalamak için büyük bir özenle çalışmalarını sürdürüyor. Farklı kıtalarda faaliyet gösteren Hirsch Bedner 'in her iç mekan tasarımı, lokasyon, mimari ve müşteri vizyonuna verilen hassas bir yanıtın sonucunu yansıtıyor.

HBA, planlamadan uygulamaya kadar her aşamada projeyi takip eden kapsamlı bir iç tasarım hizmetleri paketi sunuyor. İç grafik tasarım stüdyoları Graphis International; markalama, baskı ve çevresel grafikten oluşan bütünleşik hizmetleriyle proje hedeflerine kesintisiz bir entegrasyon sağlarken sanat uzmanları, göz alıcı özel sanat programlarının geliştirilmesine, tedarik ve yönetimine destek veriyor. Atlanta, Brisbane, Dubai, Hong Kong, Londra, Manila, Melbourne, Yeni Delhi, San Francisco, Santa Monica, şžanghay, Singapur ve Tokyo 'da yer alan ofisleriyle Gold Key, Hospitality Design, Travel + Leisure “IT LIST ” ve CondÜ© Nast Traveller Gold List gibi dünya çapında ödüllere layık görülen tasarımlara imza atan HBA; yaratıcı kadroları ile müşterilerine çok iyi planlanmış, inovatif tasarım çözümleri sunuyor.

Eşsiz ve ihtişamlı tasarımıyla dünya çapında ilgi odağı olacak

2012 'nin son çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak Raffles İstanbul Zorlu Center;   “kişiye özel hizmet ” anlayışı ile İstanbul 'da lüks konseptini adeta yeniden konumlandırırken; eşsiz ve ihtişamlı tasarımı ile de dünya çapında ilgi odağı olacak. “Premium luxury ” hizmet anlayışı ile “imknsız ” kelimesine yer verilmeyecek otelin iç tasarımında, Raffles 'ın geleneksel “Business & Leisure ” konseptinin yanı sıra İstanbul 'un tarihi ve karakteristik özelliklerini yansıtması bekleniyor.

Arazi değeri dışında yaklaşık 175 milyon doların üzerinde yatırımla hayata geçirilecek Raffles İstanbul Zorlu Center 'da, 130 'u standart, 50 'si süit olmak üzere toplam 180 oda yer alacak. İstanbul 'un eşsiz güzelliğinin; rahat, konforlu ve lüks bir şekilde yaşanabilmesi için odaların büyüklüğü ortalamanın üzerinde tutularak standart odalar 63 metrekare, süitler ise 370 metrekareye varan büyüklükte olacak.

Seçkin etkinliklere ev sahipliği yapabilmesi için 1,200 kişilik balo salonu bulunacak Raffles İstanbul Zorlu Center 'da, 2 çok özel restoran ile barın yanı sıra, açık ve kapalı havuzlar ve helikopter pisti yer alacak. Raffles İstanbul Zorlu Center 'ın bir başka özgünlüğü ise yaklaşık 3 bin metrekarelik dünya çapındaki SPA 'sı olacak.


Geri Dön