18 / 04 / 2024

Head Ofis Ataşehir telefon numarası!

Head Ofis Ataşehir telefon numarası!

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

Head Ofis Ataşehir telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Setra Group Head Ofis projesinde yer alan ofisler 300 metrekare ve 400 metrekare alanlarla dizayn edildi...



İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alan Head Ofis Ataşehir telefon numarası hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


13 katlı ve 23 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen Ataşehir Head Ofis projesi toplam 30 adet ofisten meydana geliyor. Proje,  Setra Group  imzası ile inşa ediliyor.


Head Ofis Ataşehir telefon numarası 0 216 484 0 484 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden Head Ofis Ataşehir projesi toplam 30 adet ofisten meydana geliyor.


Head Ofis Ataşehir ne zaman teslim sorusuna ilk blok için hemen, ikinci blok için 2015 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor. Head Ofis projesinin her katında kat bahçesi bulunuyor.


Head Ofis ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Head Ofis projesinde ofislerin alanları 300 metrekare ve 400 metrekare şeklinde tasarlandı.


Head Ofis Ataşehir nerede?

Satış ofisi adres: Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir /  İstanbul 


Head Ofis Ataşehir telefon numarası: 0216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön