26 / 04 / 2024

Head Ofis Ataşehir teslimleri ne zaman?

Head Ofis Ataşehir teslimleri ne zaman?

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

Ofislerin alanlarının 300 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Head Ofis Ataşehir teslimleri ne zaman sorusuna cevap olarak 2015 yılının Mart ayı deniliyor...



Setra Group tarafından yaşama geçirilen Head Ofis Ataşehir teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 2015 yılı deniliyor. Projede banka kredisi ile ofis sahibi olunuyor. 


Ofislerin 300 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Ataşehir Head Ofis projesi, İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde yükseliyor. 


Ofis satışlarına devam edilen Head Ofis Ataşehir teslimleri ne zaman sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, 2 bloktan oluşuyor. 


Head Ofis Ataşehir teslimleri ne zaman?


İçerisinde toplam 30 adet ofis bulunan Setra Head Ofis projesinde; kat bahçeleri, kapalı otopark, açık misafir otoparkları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Blokların 13 ve 23 katlı olarak dizayn edildiği Head Ofis Ataşehir teslimleri ne zaman sorusuna Mart 2015 cevabı veriliyor. Projede 11.kattan itibaren yer alan ofisler adalar ve deniz manzarasınasahip. 


Ataşehir Head Ofis satış ofisi iletişim:

Telefon: 0216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön