24 / 04 / 2024

Helenium Twins Residence'ta havuza bakan daireler 195 bin TL'ye!

Helenium Twins Residence'ta havuza bakan daireler 195 bin TL'ye!

Helenium Twins, hem yatırımcılara hem de sosyal imkanlarıyla oturmak isteyenlere hitap ediyor



İstanbul'un Anadolu yakasının konut yatırımlarında en fazla öne çıkan bölgelerinden Kartal'da, tamamlandığında dünyanın en büyük adalet sarayı olacak Anadolu Yakası Adalet Sarayı'nın tam karşısında yükselen Helenium Twins, hem yatırımcılara hem de sosyal imkanlarıyla oturmak isteyenlere hitap ediyor. Başarır inşaat'ın hayata geçirdiği E-5 üzerindeki Helenium Twins projesinde biri 18, diğeri 17 katlı iki blokta toplam 174 daire bulunacak.

Akıllı proje-akıllı yatırım
Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, Şerifali'de hayata geçirdikleri Helenium Park, Kartal-Karlıktepe'deki Helenium Sun ve Sarıgazi'deki Helenium Life'ın Helenium Twins'ten önceki projeler olduğunu belirtip, "Bu projelerin beraberindeki iş merkezi ve plaza inşaatları devam ediyor. Helenium Twins de, lokasyonu, modern mimarisi, uygun metrekare alanları, home-office olarak kullanılabilirliği ve içerdiği hizmetler açısından öne çıkıyor" dedi. Helenium Twins'in, tüm yaşam ihtiyaçlarını modern teknolojiyle karşıladığını bildiren Alptekin Başarır, "Nitelikli bir yaşamı veya akıllı bir yatırımı tercih edenlere yönelik olarak gerçekleştirildi" ifadesini kullandı.

Metro, yürüme mesafesinde
Kartal Soğanlık mevkiinde, inşaatı süren dünyanın en büyük adalet sarayının karşısında, inşaatı süren Anadoluray (metro) durağına da yürüme mesafesindeki Helenium Twins'in 17 ve 18 katlı 2 residence blokta toplam 174 daireden oluştuğunu söyleyen Alptekin Başarır "Projemiz, 67-71 metrekare aralığındaki 1+1'ler ve 95 metrekarelik 2+1 dairelerden oluşuyor. Daire fiyatları 1+1'ler için 185 bin TL ile 235 bin TL arasında, 2+1'ler için 255-320 bin TL aralığında" diye konuştu.

Helenium Twins'te fiyatlar, dairenin bulunduğu blok ve bulunulan kata göre değişiyor. Alptekin Başarır, "Örneğin havuza bakan 1+1 daireler 195 bin TL, 2+1 daireler 265 bin TL iken; komple deniz gören 1+1'ler 235 bin TL'ye kadar çıkıyor. Yine deniz manzaralı 2+1'ler ise maksimum 320 bin TL. Müşterilerimiz 120 aya kadar vadede, aylık yüzde 0.99 oranla banka kredisi kullanabiliyor. Daire fiyatının yüzde 50'sini peşin ödeyenlere 36 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği sunuyoruz" dedi.

Ankastreler ve klima fiyata dahil
Helenium Twins'in lokasyonu, daire tipleri ve kullanım alanlarının uygunluğu ve ankastre beyaz eşyalar ve klima dahil anahtar teslimi verilişiyle alanlara çok kazandıracağını söyleyen Alptekin Başarır "Oturmak isteyenler için de açık yüzme havuzumuz, fitness center, Türk hamamı, sauna, masaj, çocuk oyun alanları bulunan sosyal tesisleriyle bölgenin A Plus projesiyiz" diye konuştu.

Eski müşterilerden her yeni projede yüzde 40'a varan geri dönüş alıyoruz
BUGÜNE kadar tüm yatırımlarını istanbul'da ve özellikle de Anadolu yakasında yaptıklarını, ancak ilerleyen dönemlerde yakın çevreler ve farklı bölgeleri de hedeflerine kattıklarını bildiren Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, "Anadolu yakasında gelişmekte olan ve yatırım değeri yüksek olan bölgelerden öncelikle Kartal, Ümraniye ve Sancaktepe'de arazilerimiz bulunuyor. Bu bölgelerde yeni yatırımlarımız olacak" dedi. Alptekin Başarır, mevcut eski müşterilerin, konut sektörü için en önemli müşteri kitlesi olduğunu belirterek "Biz her projede lansman öncesi eski ev sahiplerimize özel fırsatlar sunuyoruz, öncelikli seçim avantajını kendilerine sunuyoruz. Buna karşılık, genel anlamda yüzde 40'lara varan geri dönüş alıyoruz" dedi. Alptekin Başarır, konut projelerinden lansman sırasında alım yapmanın avantajlarını şöyle sıralıyor: "Projeye temel aşamasında giriş yapmanın en büyük avantajı, istenilen konumdaki konutu uygun fiyata (başlangıç fiyatı) alma avantajınız olması, ilerleyen dönemlerde hem alternatifler ve seçme şansı azalır, fiyatlar da yukarıya doğru gitmiş olur. Müşteri, başlangıçta aldığı fiyatın çok üstüne bir fiyatla, teslim sonrası konutunu satma şansına sahip olabiliyor."
 
Helenium Sun ve Helenium Park'ta dairelerin tamamı satıldı
BAŞARIR İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, 2009 yılında; Kartal'daki Helenium Sun projesinde daireleri sahiplerine teslim ettiklerini belirterek "Toplam 5 blok ve 211 daireden oluşan projede yaşam başladı. Daha önce Şerif al i'deki, 108 dairelik Helenium Park projemiz sahiplerine teslim edilmişti. Her iki projemizde de konutların yüzde 100'ü satılmıştır" dedi. Alptekin Başarır, "Daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerde, yatırımcılar başlangıçla bitiş arasında ciddi kazanç elde etti. Bu da, yatırımcı açısından müşteri memnuniyetini maksimuma çıkardı. 2009 yılında yaşanan genel durgunlukta fiyat artışları yapılmadı. Fakat yine de yatırımcı açısından, başlangıç fiyatları ile kıyaslanıldığında bir fark oluştu" dedi.

www.heleniumtwins.com
0216 420 23 23


Geri Dön