19 / 04 / 2024

Helezon Plaza teslimleri ne zaman?

Helezon Plaza teslimleri ne zaman?

Firma: Kilim Yapı

Proje: Helezon Plaza

İçerisinde toplam 89 adet ofisin yer aldığı Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Mayıs ayı deniliyor. Satış sürecine başlanan proje, Kilim Yapı tarafından inşa ediliyor...



Banka kredisi ile 84 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı öncesinde projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. 


Helezon Plaza Bayrampaşa projesi; metro durağına 3 dakika, tramvay durağına 3 dakika, real ve praktiker AVM'lere 5 dakika, sahile 15 dakika, Atatürk Havalimanı'na 30 dakika mesafede konumlanıyor. 


İçerisinde toplam 89 adet ofisin yer aldığı Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılı içerisinde deniliyor. Projede yüzde 30 peşinatla 48 aya kadar faizsiz taksitlendirme yapılıyor. 


Fiyatların 5 bin 500 TL'den başladığı  Helezon Plaza  Residence'ta; ofis içi temizlik desteği, banka ATM'leri, otopark, lobi ve danışmanlık hizmeti,  hobi odası, copy center, vale park hizmeti gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusuna Mayıs 2016 cevabı veriliyor. İnşaat çalışmalarının 5 ay önce başlanan projede lansmana özel 8 adet ofis satışa sunuluyor. 


Kilim Yapı Helezon Plaza iletişim:

Telefon: 444 57 53

Web: http://helezonplaza.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön