24 / 04 / 2024

Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

300 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü projesi Diyarbakır Çermik'te konumlandırılıyor. Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları şöyle:



300 dönüm arazi üzerinde yükselen Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü toplam 3 bin 45 daireden meydana geliyor. 


Helinamin Termal Tatil Köyü toplam 2 etap halinde inşa ediliyor. 1. etap inşaat çalışmaları biten Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü'nde 2. etap inşaatı başladı. 


İçerisinde 488 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otelin de bulunacağı Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü projesi Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde hayata geçiyor. 


Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


2. etap daire satışları başlayan Helinamin Çermik Termal'de daire satın alan her aile için 60 bin metrekare yeşil alan üzerinde fidan dikimi yapılacak. Yıllık 10 gün tatil imkanı bulunan Helinamin Tatil Köyü'nde devremülkler her yıl bir ay ertelemeli dönüşümlü olarak kullanılıyor. 


Diyarbakır Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü'nde havuzlar, Türk hamamları, etnografya müzesi, helikopter pisti, AVM ve sinema,  ekolojik pazar,  Spa ve Wellness Center, çocuk eğlence alanları, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü'nde yer alan daireler her aileye hitap edecek şekilde dizayn edildi.Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleriyle tasarlandı.


Projede yer alan dairelerde takas ve sabit dönem imkanı da mevcut.  Dairelerini sabit dönemde kullanmak isteyenler daireler için yüzde 15 fark ödüyor. 


Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü adres: Haburman Caddesi No:54 Çermik/DİYARBAKIR


Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü iletişim 

Telefon: 444 3 701

Web: www.helinamin.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön