28 / 03 / 2024

Helis Yapı Beyaz Ofis Projesi'nde 2 bin TL'ye kiralık! 465 bin TL'ye satılık!

Helis Yapı Beyaz Ofis Projesi'nde 2 bin TL'ye kiralık! 465 bin TL'ye satılık!

Beyaz Ofiste yaşam başlıyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin kiralama bedelleri de 2 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin satılık olarak belirlenen fiyatları ise 465 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Kartal'da hayata geçirilen Beyaz Ofiste yaşam başlıyor. Ergonomik kat planları, kat bahçeleri ve birinci sınıf inşaat kalitesiyle dikkat çeken Beyaz Ofiste yer alan ofisler adalar ve Marmara manzarasına sahip konumda yer alıyor.

İş dünyasına geniş ve ferah alanlarda çalışma fırsatı sunan Beyaz Ofiste Adalar ve Marmara manzarası eşliğinde çalışmak keyfe dönüşüyor.

120,160, 320 metrekarelik ve tam kat ofis seçenekleriyle işte hem rahatlığı hem de prestiji artırmak mümkün. Proje kapsamında yer alan ofislerin kiralama bedelleri de 2 bin TL'den başlıyor. Kartal bölgesine değer katan Beyaz Ofiste mali müşavirlik, denizcilik, bilişim, inşaat ve dış ticaret firmaları şimdiden işinin tadını çıkarmaya başladı.

Projede yer alan ofislerin fiyatları alanlarına, katlarına ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. Projede yer alan Beyaz Ofis B Blok'taki ofislerin fiyatları 425 bin TL'den başlıyor ve 500 bin TL'ye kadar yükseliyor.

İşini Beyaz Ofise taşıyanlar, her ofis için ayrı olarak tasarlanan özel tesisat odası, zayıf akım kablolamaları, jenaratör, en son teknoloji ile takip edilen profesyonel bina yönetimi, çağrı merkezi, sorunsuz park için açık ve kapalı otopark, özel dizayn edilmiş lobi alanı ve resepsiyon hizmeti, CCTV destekli 7/24 güvenlik hizmeti, personel geçiş sistemi ile Beyaz Ofisin sunduğu ayrıcalıklardan yararlanıyor.

0 216 353 41 01

www.beyaz-ofis.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön