29 / 03 / 2024

Hemco İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hemco İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emad Eddın Habbal tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hüsreviye Sokak' ta kuruldu.



Hemco İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emad Eddın Habbal tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hüsreviye Sokak'ta kuruldu. 


Hemco İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)- İnşaat sektörü ile ilgili malzemelerin imalatı ve ticareti b)-Elektrik malzemeleri imalat ile ilgili iç ve dış faaliyetlerde bulunmak Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında bürolar,satış ve teşhir yerleri ve depolar açmak, acentalar kurmak. Mühendislik ve müşavirlik hizmetleri sunmak,bu konuda yerli ve yabancı ve şirketlerle işbirliği yapmak. Her türlü İthalat,İhracat,Tcaret,mümessillik,müşavirlik ve taahhüt işleri yapmak.Yurt içi ve Yurt dışı ihalelere katılmak. Konusu ile kurulmuş ve kurulacak yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle ortaklık kurmak ve bunlar tarafından ihraç olunacak hisse senedi ve faaliyetleri almak,şirket taahhütlerinde bulunmak. Konusu ile ilgili tesis, makine, alet, edavat, techizat, nakil vasıtaları ve her türlü iş makinası satın almak,satmak,kiralamak ve kiraya vermek,her çeşit ham,yardımcı,yarı mamül almak,satmak,ithal ve ihraç etmek.İşlerin bir kısmını veya tamamını taşeronlara yaptırmak ve bunlarla sözleşme imzalamak. Konusu ile ilgili Ruhsatname,izin,imtiyaz,patent,marka almak,başkalarına ait olanları devir almak,her türlü ithalat ve ihracat ile her türlü know-how anlaşmaları yapmak. Konusu ile ilgili her nevi gayrimenkul almak satmak, inşa etmek,ettirmek,kiralamak,kiraya vermek,bunlar üzerinde ipotek ve her türlü kanuni haklar tesis ettirmek,irtifak,intifa,sükna hakları. Konusu ile ilgili her türlü elektrik malzemeleri imalatı ve ticaretini yapmak ve bununla ilgili tesis kurmak, kurulacak ve kurulmuş işletmeleri almak, satmak ve işletmek,gerekli makinaları  satın almak. Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işleri de yapabilecektir.



Geri Dön