18 / 04 / 2024

Hendek Belediyesi Aralık ayı toplantısında imar görüşüldü!

Hendek Belediyesi Aralık ayı toplantısında imar görüşüldü!

Hendek Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı. Gündemde bulunan 7 madde tek tek görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.




Hendek Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında,  meclis toplantı salonunda yapıldı. Gündemde bulunan 7 madde tek tek görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Hendek Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantısında gündemde bulunan, imar tadilatları ile ilgili 3 adet İmar Komisyonu raporu, 6360 sayılı kanun gereği Hendek Belediyesine bağlanan mahallelerdeki belediyeye devredilen cami lojmanları ile ilgili talebin imar komisyonuna havalesi, Hendek Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü ve Emlak İstimlak Müdürlüğü çalışma yönetmelikleri ile disiplin amirleri yönetmeliklerinin onanması, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışma yönetmeliklerinin Hukuk Komisyonuna havale edilmesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden 54-TK-075 plakalı otobüsün hibe olarak istenmesi maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Gündemdeki, Martinler Mahallesinde 1110 numaralı 1412 metrekarelik taşınmazın satışı ile ilgili talep imar komisyonuna, Beyköy Mahallesinde 776 ve 1060 parsel numaralı 2760 metrekarelik taşınmazların satışı ile ilgili talep Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havalesi oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Gündemin son maddesi olan belediyemiz toplu konut alanına dahil edilecek olan İkbaliye Mahallesi’nde  tapunun 346 ve 347 nolu parselleri ile  Necatipaşa Mahallesinde bulunan 937/3-4 numaralı parsellerin kamulaştırılması ile ilgili talebin İmar ve Hukuk Komisyonuna havale edilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.  



Hendek Belediyesi


Geri Dön