28 / 03 / 2024

HEP İstanbul projesinin yeni kampanyası 23 Mart'ta başlıyor!

HEP İstanbul projesinin yeni kampanyası 23 Mart'ta başlıyor!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Hep İstanbul

Lansman tarihinden bu yana ev sahibi olmayı düşünenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan HEP İstanbul, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında gösterilen Beylikdüzü-Esenyurt-Avcılar hattının kesişim noktasında yer alıyor.




HEP İSTANBUL'DA CAZİP FİYATLAR VE ÖDEME KOŞULLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYINIZ



Birinci etap satışlarının kısa sürede tamamlandığı projeden daire sahibi olmak isteyenler için ‘İkinci Şans’ fırsatı sunuluyor. Proje kapsamında, HEP İstanbul’dan daire sahibi almak isteyenler satışa açılacak olan 3 yeni bloktaki 370 adet daireden istedikleri evi seçebilecekler. Ayrıca kampanya, Tekfen Emlak Geliştirme’nin  Hep İstanbul  için sunduğu avantajlı ödeme koşullarını da kapsıyor.


‘İkinci Şans’ kampanyasının HEP İstanbul’dan daire sahibi olmak isteyenler için büyük avantaj oluşturduğunu belirten  Tekfen Emlak Geliştirme  Satış ve Pazarlama Koordinatörü Emre Ülger, “30 Ekim 2014’te satışa çıkan projede  lansmandan itibaren yüzde 10 mertebesinde bir fiyat artışı söz konusu oldu. İnşaat faaliyetlerinin henüz başladığı projede bahar kampanyası ile cazip fiyatlar sunmaya devam ediyoruz.  Bu kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı ödeme koşullarını da sunmaya devam ettiriyoruz” diye konuştu.




Fiyatlar 216 bin TL’den başlıyor


HEP İstanbul Projesi, Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar ilçelerinin tam kesişim noktasında, E-5 ve TEM bağlantı yolunun kavşak noktasında yer alan 11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam  1424 daireden oluşan “Hayatımın Evi Projesi”’nde daire fiyatları 216 bin TL ile 528 bin TL aralığında değişiyor. 30 Ekim 2014’te yapılan lansman  sonrasında kısa sürede dairelerin satışı hızla gerçekleştirilen HEP İstanbul’da, daire sahipleri 2017 yılı Nisan ayında yeni evlerine kavuşacak.




“Avantajlı ödeme seçenekleri sunuyoruz”


HEP İstanbul projesinin yeni kampanyası 23 Mart ta başlıyor!


Projede 3 yeni bloktaki 370 dairenin satışa sunulacağını belirten Emre Ülger, HEP İstanbul’daki daire fiyatlarıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Proje, lokasyonu, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile ev satın almayı düşünenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Projede fiyatlar 1+1 dairelerde 216 bin TL’den, 2+1 daireler 335 bin TL’den ve 3+1 dairelerde ise 426 bin TL’den başlıyor. Müşterilerimiz çeşitli bankalardan mortgage kredisi kullanabilecekleri gibi firma bünyesinde özel ödeme kolaylıkları da sunuyoruz. Yüzde 5 peşinat veren ve yüzde 50 kredi kullanan müşterilerimiz kalan tutarı 3 eşit taksitte Eylül 2015, Eylül 2016 ve Mart 2017’de ödeyerek ev sahibi olabiliyorlar” diye konuştu.


HEP İstanbul’dan nasıl ev sahibi olunur?


HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”, daire sahibi olmayı düşünenlere çok özel fırsatlar sunuyor. 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunulan HEP İstanbul’dan 216 bin TL değerindeki 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler; yüzde 10.800 TL peşinat ödenerek satın alınabiliyor. %50 mortgage kredisi 120 ay vade ile aylık 1.454 TL olarak ödenirken bakiye  %45 ise 3 yıla yayılmış olarak 3 eşit taksitte 32.400 TL olarak ödenebiliyor. Projeye özel minumum banka kredisi faiz oranları ise %0.83’ten başlıyor.




‘İyi yaşam’ın adresi olacak


‘Hayatımın Evi Projesi’ni tasarlarken, ‘İyi Yaşam’ konseptine odaklandıklarını söyleyen Emre Ülger, projenin merkezine aile yaşamı ve çocukları konumlandırdıklarını belirtti. Projenin planlama aşamasında tüketicilerin istek ve ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerini vurgulayan Ülger, “Eksiksiz bir yaşam alanı oluşturmak için çamaşır odasından depoya, 10 metrekareden küçük odası olmayan, yeşil bina sertifikalı enerjiden tasarruf sağlayan ev yapısına kadar her ayrıntıyı düşündük. Bu projede Tekfen kalite ve güvencesini ulaşılabilir fiyatlara satışa sunuyoruz” diye konuştu.


“Metro hattı projenin önünden geçiyor”


Projenin, bölgenin en iyi lokasyonunda yer aldığını ve ulaşım araçlarına da çok yakın mesafede yer aldığını vurgulayan Emre Ülger, “Proje metrobüse yürüme mesafesinde. Ayrıca 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına da yürüme mesafesinde yer alırken, kuzeyde inşa edilen 3’üncü havalimanı ve 3’üncü köprü güzergahlarına da TEM bağlantı yolu sayesinde kolaylıkla ulaşılabiliyor.”



projeye sor



Geri Dön