19 / 04 / 2024

Hep İstanbul'un Sıra Evler etabı satışta!

Hep İstanbul'un Sıra Evler etabı satışta!

Tekfen, ‘Hep İstanbul’ projesinde yer alan Sıra Evler etabını satışa çıkardı. 1 milyarlık ciro hedefi bulunan şirketin radarında Sarıyer, Zeytinburnu ve Kartal var.



Tekfen Emlak Geliştirme, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Hep İstanbul projesinin 'Sıra Evler' etabını satışa çıkardı. Bu etaptaki konutların yüzde 20'si 10 günde satıldı. 66 daireden oluşan etapta konutların satış fiyatı 752 bin liradan başlıyor. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, 3+1, 4+1 tiplerindeki dairelerin yer aldığı Sıra Evler'in, bahçe kullanım alanı ve çift cepheyle genellikle aileler tarafından tercih edildiğini söyledi. Sıra Evler lansmanında yeni projelerle ilgili sinyaller de veren Egesel, yıllık 1 milyar liralık ciro hedefiyle farklı bölgelerde projeler geliştirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.


SANAYİYİ DÖNÜŞTÜRÜYOR

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Rönesans Grubu'yla yüzde 50-50 ortaklıkla İzmir'de proje geliştirdiğini hatırlatan Egesel, şöyle konuştu: "500 milyon dolar ciro hedefiyle yola çıktık. Karma projenin planlama aşaması devam ediyor. Bu yıl başlatmayı hedefliyoruz. Projenin mimarı Emre Arolat. Toplam 150 bin metrekare kapalı alanda yapılacak proje İzmir'in en büyüklerinden biri olacak. 2019'da tamamlanması hedefleniyor." Egesel, Hep İstanbul projesinde olduğu gibi sanayi dönüşümüne de her zaman katkı sunmak istediklerini söyledi. Kartal, Sarıyer, Zeytinburnu gibi ilçeler üzerinde çalıştıklarını belirten Egesel, "Hem büyük sanayi dönüşüm alanları hem de şehirle yakın bağlantıları var. Tekfen, mühendislik ve tasarım alanında bilinen bir marka. Bu nedenle Tekfen markasıyla bir yere gittiğimizde tercih ediliyoruz" diye konuştu.


ABD'Lİ FONLA ORTAK PROJE

Tekfen Holding'in çalıştığı her alanda kendine koyduğu hedefler olduğunu belirten Egesel, gayrimenkul geliştirmenin grup içindeki payını da artıracaklarını söyledi. Egesel, "Şu anda payımız yüzde 3-4 bandında. Bunu yüzde 15'e çıkarma hedefimiz var" dedi. Tekfen Holding'in yeni dönem büyüme planları çerçevesinde önemli bir yere sahip olan Tekfen Emlak Geliştirme, ABD'li fon şirketi Amstar Global Partners ile de niyet mektubu imzaladı. İki ortak, proje bazlı çalışmaların yanı sıra kentsel dönüşüm projeleriyle de ilgilenecek.


2017'DE TESLİM

Geçen yıl başlayan 'Hep İstanbul' projesinin Nisan 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. Projenin yüzde 70'i satıldı. İlk satışa çıktıklarında metrekare fiyatlarının 2 bin 600 liradan başladığını anlatan Ömer Egesel, şu anda fiyatların 3 bin 800 liranın üzerine çıktığını belirtti. Toplam 57 bin metrekare üzerinde yükselen projede bin 424 daire yer alıyor. Projenin yüksek blokta yer alan konutları 326 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.



Web: http://www.hepistanbul.com.tr/



Sabah 


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


TÜRKİYE’nin inşaat sektöründe en büyük küresel oyuncularından Tekfen, iç pazarda da çok önemli oyuncu olmaya kararlı.


Şu anda 1.424 konutluk Hep İstanbul projesinin inşaatını sürdüren ve bu projeden 600 milyon lira satış geliri hedefleyen firma, yılda ortalama üç büyük inşaat projesi ile yola devam edip ‘inşaat cirosunu’ kısa vadede 1 milyar liraya çıkarmak istiyor. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Öner Egesel, “Şu anda Zeytinburnu, Kartal ve Sarıyer’de bazı görüşmelerimiz var. Tekfen Grubu’nun, sanayi ve taahhüt işleri dahil cirosu 5 milyar lira civarında. Biz Türkiye’ye inanıyoruz ve inşaat gayrimenkul sektöründe daha da büyüyeceğiz. Hedefimiz grubun cirosu içinde payımızı kısa sürede yüzde 15’e taşımak” dedi.


Ömer Egesel, yapımı 1 yıl sonra tamamlanacak Esenyurt sınırları içindeki Hep İstanbul Projesi ile ilgili de “Arsayı Horoz Lojistik’ten satın aldık. 57 dönüme yakın arsamıza 1.424 konut inşa ediyoruz. 253.000 metrekare inşaat yapıyoruz. Projeye başlayalı 1.5 yıl oldu ve biz yüzde 70’ini sattık. Hedefimiz 600 milyon lira ciro yapmak. Projenin ilk lansman günlerinde metrekare fiyatımız 2.600 TL’ydi, şu anda 3.800 TL’ye satılıyor. Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar birleşiminde mükemmel bir lokasyonda olması ve Tekfen’in sektörde uzun yıllara dayanan güçlü imajı sayesinde çok başarılı bir süreç yaşıyoruz. Projeyi Leed’e uygun yapıyoruz. Şu anda da çok uygun kampanyalarımız var. Projede yeni satışa açtığımız Sıra Evler kısmı da yoğun ilgi gördü ve birkaç 

günde yüzde 20’sini sattık. Sıra Evler 14 blokta 66 ev olarak planlandı” dedi. İzmir’de Rönesans GY ile ortak büyük bir karma projeye başlayacaklarını anlatan Ömer Egesel, Tekfen Emlak Geliştirme ile ABD’li fon Amstar Global Partners’ın imzaladığı niyet mektubuna da değinerek, “Onlar da yatırım için çok istekli. Tüm projelere ortak girmeyeceğiz. Proje bazında ortaklıklar olacak” dedi.


Hürriyet 


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Tekfen Emlak Geliştirme, Hep İstanbul projesinin yeni etabı Sıra Evler’i de satışa çıkardı. Yeni etabın yüzde 20’sini satan Tekfen, yıllık 1 milyar lira ciro hedefiyle yeni projelere hazırlanıyor


Tekfen’in gayrimenkul markası olan Tekfen emlak Geliştirme, 600 milyon lira ciro hedefi olan Esenyurt’taki Hep İstanbul projesinde yer alan Sıra Evler etabını satışa çıkardı. Yatay mimaride 2-5 kat arasında dizayn edilen Sıra Evler’in 10 günlük ön satış döneminde yüzde 20’si satıldı. 66 daire olan etabın satış fiyatı ise 752 bin liradan başlıyor.


Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, 3+1 ve 4+1 tiplerindeki dairelerin yer aldığı Sıra Evler’in, bahçe kullanım alanı ve çift cepheyle genellikle aileler tarafından tercih edildiğini söyledi. Sıra Evler lansmanında yeni projelerle ilgili sinyaller de veren Egesel, yıllık 1 milyar liralık ciro hedefiyle farklı bölgelerde projeler geliştirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi. 


İzmir projesi başlıyor

Tekfen Emlak Geliştirme’nin Rönesans Grubu’yla ortak olarak 500 milyon dolar ciro hedefiyle yola çıktığı ve planlama aşaması devam eden İzmir’deki karma projeyi bu yıl başlatmayı hedeflediklerini belirten Egesel, Rönesans ile her aşamada yüzde 50-50 ortak olduklarını ifade etti. Egesel, “Projenin mimarı Emre Arolat, toplam 150 bin metrekare kapalı alanda İzmir’in en büyük projelerinden biri olacak. 2019 yılında tamamlanması hedefleniyor” dedi. 

Ömer Egesel, İstanbul’da özellikle yeni gelişim hatlarına odaklandıklarını açıklayarak, Hep İstanbul projesinde olduğu gibi sanayi dönüşümüne de her zaman katkı sunmak istediklerini söyledi. Odakta Kartal, Sarıyer, Zeytinburnu gibi ilçelerin olduğunu anlatan Egesel, “Hem büyük sanayi dönüşüm alanları var, hem de şehirle yakın bağlantıları... Ayrıca Tekfen markasıyla bir yere gitmemiz mühendislik ve tasarım alanında bilinen gücümüzle bizi tercih edilir kılıyor” diye konuştu. 


ABD’li fonla işbirliği

Gayrimenkul geliştirmenin grup içindeki payını da artıracaklarını kaydeden Egesel, “Şu anda payımız yüzde 3-4 bandında. Bunu yüzde 15’e çıkarma hedefimiz var” dedi. Tekfen Holding’in büyüme planları çerçevesinde önemli bir yere sahip olan Tekfen Emlak Geliştirme, ABD’li fon şirketi Amstar Global Partners ile de niyet mektubu imzaladı. Buna göre fonla, proje bazlı çalışmalar yapılacak.

 


Yüzde 70’ini sattı

Tekfen Emlak Geliştirme’nin ilk büyük ölçekli konut projesi olarak orta gelir grubu için geliştirdiği Hep İstanbul projesinin inşaatı 2015 Ocak ayında başladı. Nisan 2017’de teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 70’i ise satıldı. Projeyi ilk satışa açtıklarında metrekare fiyatlarının 2 bin 600 liradan başladığını anlatan Ömer Egesel, şu anda 3 bin 800 liranın üzerine çıktığını dile getirdi. Toplam 57 bin metrekare üzerinde yükselen projede 1424 daire yer alıyor. Yüksek blokta 326 bin liradan başlayan daire fiyatları için ‘taksite mola’ kampanyası da düzenleyen Tekfen, banka kredisiyle ev alanlara 2016 yılı için hiç taksit ödetmeyerek, ödemelere 2017’de başlama imkanı da tanıyor.


 

Milliyet



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tekfen gayrimenkulde hedef büyüttü. 1 milyar liralık ciro hedefi koyan Tekfen Emlak Geliştirme, HEP İstanbul’da Sıra Evleri satışa çıkardı.
 
TEKFEN Holding, gayrimenkulde büyümeyi planlıyor. Holdingin iştiraki Tekfen Emlak Geliştirme, yıllık 1 milyar lira ciro hedefi koydu. Farklı bölgelerde alternatif projelerle ilgileneceklerini söyleyen Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, “Gayrimenkul geliştirmenin grup içindeki payını artıracağız. Şu anda payımız yüzde 3-4 bandında. Bunu yüzde 15’e çıkarma hedefimiz var” dedi. Şirket bu kapsamda Esenyurt’ta devam ettiği HEP İstanbul projesinin yanı sıra İzmir’de bir projeye başlayacak. Kartal, Sarıyer, Zeytinburnu gibi ilçelerle de ilgilenen şirket, ABD’li fon şirketi Amstar Global Partners ile niyet mektubu imzaladı. Fonla, proje bazında çalışmalar yapılacak.
 
Tekfen Emlak Geliştirme’nin ilk büyük ölçekli konut projesi olan HEP İstanbul projesinde ‘Sıra Evler’ etabı satışa çıktı. Yatay mimaride 2-5 kat arasında dizayn edilen Sıra Evler’in 10 günlük ön satış döneminde yüzde 20’si satıldı. 66 daire olan etabın satış fiyatı 752 bin liradan başlıyor.

Vatan



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Hepİstanbul projesinde satışlarını sürdüren Tekfen Emlak Geliştirme, yeni etap Sıra Evler’i de satışa çıkardı.

On günde etabın yüzde 20’si satan Tekfen, yıllık 1 milyar lira ciro hedefiyle yeni projelere başlıyor. Şirket İstanbul’un üç farklı bölgesinde proje üretmeyi hedefliyor. Sıra Evler lansmanında yeni projelerle ilgili sinyaller veren Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer  veren Egesel, yıllık 1 milyar liralık ciro hedefiyle farklı bölgelerde projeler geliştirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.  Egesel, İstanbul’da özellikle yeni gelişim hatlarına odaklandıklarını belirterek, Hepİstanbul projesinde olduğu gibi sanayi dönüşümüne de her zaman katkı sunmak istediklerini söyledi. Kartal, Sarıyer, Zeytinburnu gibi ilçelere odaklandıklarını vurgulayan  Egesel “Hem büyük sanayi dönüşüm alanları var. Hem de şehirle yakın bağlantıları. Ayrıca Tekfen markasıyla bir yere gitmemiz mühendislik ve tasarım alanında bilinen gücümüzle bizi tercih edilir kılıyor” dedi.

ABD’Lİ FONLA PROJE


Gayrimenkul geliştirmenin grup içindeki payını da artıracakların söyleyen Egesel “Payımız yüzde 3. Bunu yüzde 15’e çıkarma hedefimiz var” dedi. ABD’li fon şirketi Amstar Global Partners ile de niyet mektubu imzaladıklarını kaydeden Egesel, bu fonla proje bazlı çalışmalar yapabileceklerini söyledi.


YÜZDE 70’İNİ SATTI


Tekfen Emlak Geliştirme’nin ilk büyük ölçekli konut projesi Hepİstanbul, 2015 ocak ayında başladı. Nisan 2017’de teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 70’i ise satıldı. Projeyi ilk satışa açtıklarında metrekare fiyatlarının 2 bin 600 liradan başladığını anlatan Egesel, şu anda 3 bin 800 lira civarında olduğunu söyledi.

 Star






Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Hep İstanbul projesinde satışlarını sürdüren Tekfen Emlak Geliştirme, projenin yeni etabı Sıra Evler'i de satışa çıkardı. Şirket, 10 günde etabın yüzde 20'sini sattı. Sıra Evler etabmda 66 daire yer alıyor. Evlerin fiyatları ise 752 bin liradan başlıyor. 

AİLELER TERCİH EDİYOR 


Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, 3+1 ve 4+1 tiplerindeki dairelerin yer aldığı Sıra Evler'in, bahçe kullanım alanı ve çift cepheyle genellikle aileler tarafından tercih edildiğini söyledi. Egesel, yıllık 1 milyar liralık ciro hedefiyle farklı bölgelerde projeler geliştirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi. 

İZMİR PROJESİ BAŞLIYOR 


Tekfen Emlak Geliştirme, Rönesans Grubu'yla İzmir'de 500 milyon dolar ciro hedefiyle yeni projeye başlıyor. Egesel, Rönesans ile her aşamada yüzde 50-50 ortak olduklarını ifade etti. Egesel, "Projenin mimarı Emre Arolat, toplam 150 bin metrekare kapalı alanda İzmir'in en büyük projelerinden biri olacak. 2019 yılında tamamlanması hedefleniyor" dedi. 

YENİ YERLER SIRADA 


Ömer Egesel, İstanbul'da özellikle yeni gelişim hatlarına odaklandıklarını açıklayarak, Hep İstanbul'da olduğu gibi sanayi dönüşümüne de her zaman katkı sunmak istediklerini söyledi. Şirketin odağında Kartal, Sarıyer, Zeytinburnu gibi ilçeler yer alıyor. 


Posta




Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı



Yıllık 1 milyar TL'lik ciro hedefiyle farklı bölgelerde alternatif projelerle ilgilenen Tekfen Emlak Geliştirme, Esenyurt & Beylikdüzü bölgesinde geliştirdiği HEP İstanbul projesindeki Sıra Evleri satışa sundu. 2 ila 5 kata sahip sıra evlerde metrekare fiyatları 5 bin 500 T'den başlıyor. Sıra Evler'in tanıtım toplantısında konuşan Tekfen Emlak Geliştirme Genel Ömer Egesel, Şimdiye kadar yalnızca yüksek katlı bloklarda yer alan dairelerin satışa sunulduğu HEP İstanbul'un yeni konsepti 'Sıra Evler' az katlı mimarisi, geniş yaşam alanları, her eve özel bahçeleri ve teraslarıyla ev sahiplerine eski mahalle kültürünün yaşatılabileceği bir hayat sunuyor. Metrobüse yürüme mesafesinde olan ve aile yaşamını merkeze alan HEP İstanbul; 14 bloktan oluşan toplam 66 "Sıra Evler" ile HEP İstanbullular'a şehir içinde sayfiye hayatı sunuyor" dedi. Sıra Evler'in mimari olarak bloklardan ayrışan girişlere sahip olduğunu anlatan Egesel, "Her bir sıra ev bloku 2 ila 5 kat arasında değişiyor ve en az iki cepheli bir plana sahip. Her blokta en çok 7 ev bulunuyor. Özellikle aileler için düşünülen projede meyve ağaçları da yer alıyor" dedi. 


Egesel, yüzde 10'nu satılan Sıra Evler'de metrekare satış fiyatının 5 bin 500 TL'den, satış fiyatlarının ise 752 bin 600 TL'den başladığını kaydetti. Sıra Evler'de 2,5+1 daireler 150 ile 152 metrekare, 3+1 dubleks daireler 194 metrekare ile 201 metrekare, 4+1 daireler 215 ile 242 metrekare, 4+1 dubleks daireler ise 242 metrekare ile 266 metrekare arasında. 11 yüksek blok ve 14 sıra ev bloğundan 1.424 dairenin yer aldığı HEP İstanbul'da yüzde 70 satış oranlarına geldiklerini belirten Egesel, HEP İstanbul'da metrekare satış fiyatlarının ise 3 bin 800 TL ile 4 bin 900 TL arasında olduğunu dile getirdi. Projenin teslim tarihi ise Nisan 2017 olarak açıklandı. 


İzmir'de 500 milyon dolarlık proje Tekfen Emlak Geliştirme 2016 yılında İzmir'in yeni kent merkezinde karma kullanım projesi hayata geçirecek. AVM, konut ve ofis alanlarım barındıracak proje 500 müyon dolar yatırım değerine sahip olacak ve 2019 yılında tamamlanacak. Tekfen Emlak ayrıcaABD'li fon şirketi Amstar Global Partners üe imzaladığı niyet mektubu ile yeni projeler geliştirmek üzere çalışmalara başladı.  

Dünya


Geri Dön