27 / 04 / 2024

Her ihtiyaca özel sokak mağazaları tasarlandı: Nurol Park Güneşli!

Her ihtiyaca özel sokak mağazaları tasarlandı: Nurol Park Güneşli!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Aylık taksitlerin 2 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Nurol Park Güneşli projesinde kampanya kapsamında ayrıca 50 aya kadar sıfır faizle firma bünyesinde taksitlendirme yapılıyor. Projede satışlar devam ediyor...



Tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sağlanan  Nurol Park  Güneşli projesi, 55 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede konut satışlarına devam ediliyor.


Kampanya dahilinde firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılan Güneşli Nurol Park projesi, 154 adet rezidans daire, 880 adet towers daire ve 84 adet loft daireden meydana geliyor. 


Nurolpark projesi; açık hava dinlenme alanları, avlu ve teraslar, alışveriş alanları, restoran, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, spor tesisler ve güneşlenme terasları gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


6 blok halinde yükselen Güneşli Nurolpark projesinde bir başka ödeme planı kapsamında aylık taksitler 2 bin 500 TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Telefon: 444 6496

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön